HHC en de Haere rollen Oldstars Walking Voetbal uit - HHC Hardenberg

HHC en de Haere rollen Oldstars Walking Voetbal uit

12 september 2018 21:15

Sectie Communicatie

Oude liefde roest niet. De spieren zijn misschien wat strammer en de botten iets brozer, maar wie in zijn jonge jaren heeft gevoetbald, houdt een zwak voor het spelletje. Dus waarom stoppen? Blijven bewegen houdt je fit en vitaal. Daarom hebben we in mei jl. een info– en demonstratiemiddag georganiseerd zodat mensen konden kennismaken met het fenomeen wandelvoetbal.

We zijn op zoek naar oud-voetballers en laatbloeiers die geïnteresseerd zijn in deze tak binnen de voetbalsport!

We zien menig 60-plusser vaak langs de velden staan bij HHC, Hardenberg’85, Gramsbergen, Bruchterveld, Bergentheim etc. om naar hun favoriete cluppie te kijken; dus de liefde voor het spelletje is er absoluut. Waarom niet zelf weer eens een proeftraining meedoen of echt ervaren hoe dat gaat? Kom eens langs bij een training op de Boshoek om een indruk op te doen. Dus ook mannen en liefhebbers die geen oranje zwart DNA hebben zijn meer dan van harte welkom!

Inmiddels hebben we een groep van 8 mannen uit de regio trainen welke onder begeleiding van, oud fysiotherapeut van het eerste elftal van HHC, Piet Kampman op de woensdagmiddag van 16:00-17:00 uur een balletje trappen op de Boshoek. Hij ziet erop toe dat er veilig en verantwoord wordt getraind en gesport. Hierbij staat het plezier voor een ieder voorop!

We willen de groep heel graag uitbreiden zodat we onderling partijtjes kunnen spelen of wellicht echt eens kunnen deelnemen aan een toernooi met andere Oldstars Walking Football verenigingen indien hier animo voor is.

Oldstars Walking Football betekent voetballen zonder rennen, maar met alle (ont-)spanning van het spel. Het wordt gespeeld met 6 tegen 6 op een klein veld zonder daadwerkelijke keeper. Er wordt bij wandelvoetbal niet gerend en lichamelijk contact is ook niet geoorloofd.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan nogmaals gerust langs op een woensdagmiddag training (16:00-17:00 uur) op de Boshoek of mail naar: piet.kampman@de-haere.nl

Kijk op www.oldstars.nl voor meer informatie over deze populaire voetbalvariant voor 55/60+’ers.

Delen
#Samen
maken
we
HHC

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!