Belangrijke informatie voor bezoekers HHC - PEC Zwolle - HHC Hardenberg

Belangrijke informatie voor bezoekers HHC - PEC Zwolle

19 oktober 2022 15:45

Jermaine Ellenkamp

Op donderdag 20 oktober is het zover! Dan speelt HHC Hardenberg een hopelijk onvergetelijke wedstrijd tegen PEC Zwolle in de TOTO KNVB Beker! Hieronder vind je belangrijke informatie voor de bezoekers van het duel.

Kom op de fiets

We roepen aan iedereen op om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Fietsers parkeren hun fiets niet bij de normale fietsenstallingen, maar bij veld 8. Volg hiervoor de aanwijzingen op de borden en van de stewards. Lopend komen kan natuurlijk ook!

Parkeren en route

De parkeerplaats van het sportpark alleen toegangelijk voor bestuurders met een parkeerkaart voor het duel HHC - PEC Zwolle. Parkeren kan wel op het bedrijventerrein De Haardijk. Daar staan verkeersregelaars om alles in goede banen te begeleiden. Volg deze aanwijzingen dus op. Het laatste stukje moet je lopen. Deze route kun je gebruiken:

HHC-PEC_heen.png

Let op: er zijn wegwerkzaamheden. Volg te allen tijde de borden naar Sportpark de Boshoek. Dit staat duidelijk aangegeven.

Tribune

De tribune is alleen toegankelijk voor mensen die al een tribunekaart in hun bezit hebben.

Mocht je met de auto dichtbij willen parkeren omdat je mindervalide bent, spreek dan ter plekke de verkeersregelaars en/of stewards aan en geef duidelijk aan dat je bij De Haere wil parkeren of iemand wil afzetten omdat diegene mindervalide is.

Horeca en sanitair

Rond het veld zijn verschillende horecapunten ingericht. Anders dan bij de competitie kan er tijdens het duel ook bier worden besteld en genuttigd langs de lijn. Op verschillende plekken zijn ook extra toiletvoorzieningen geplaatst, onder andere bij de hoeken van het veld aan de kant van de N34.

Kaartverkoop

Er is geen kaartverkoop bij de kassa.

Verboden spullen en legitimatie

Iedere bezoeker dient zich op parkeerplaatsen en bij het sportpark te kunnen legitimeren. Je dient ook een geldig toegangsbewijs te kunnen tonen.

Het meenemen van vuurwerk en/of spandoeken met harde en/of dikke stangen/stokken is ten strengste verboden.

Er zal gefouilleerd worden bij de ingangen.

Vragen

Heb je vragen? Mail dan naar tickets@hhc-hardenberg.nl
Delen
#Samen
maken
we
HHC

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!