Funding kleedkamers - HHC Hardenberg

Funding kleedkamers

Beste HHC'er,
 
We komen met z'n allen in actie! Op Sportpark de Boshoek gaan we de komende jaren flink aan de slag, zoals we jullie al eerder hebben verteld. En daar hebben we jullie hulp hard bij nodig!
 
Samen kunnen we veel voor elkaar krijgen en vele handen maken licht werk. Om alles mogelijk te maken, hebben we verschillende activiteiten op de planning staan.
 
Hier zie je ze staan:
 
14 oktober: het fantastische HHC oktoberfest
16 oktober: aftrap HHC Loterij
3 november: de HHC pubquiz
10 november: de HHC sponsorloop
24 november: de HHC bingo voor volwassenen
16 december: de HHC kerstborrel

Waar dit allemaal voor nodig is? Voor de renovatie, verduurzaming en uitbouw van ons kleedkamergebouw. Want dat is de eerste stap die we gaan zetten. En dat is hard nodig!
 
We hebben een grote vereniging en krijgen steeds meer leden, ook in de toekomst. En iedereen wil natuurlijk zich kunnen omkleden in een mooi gebouw. Daarnaast is er te weinig ruimte voor de scheidsrechters, daarom komt er ook een uitbouw.
 
Het doel is ook duurzamer worden. Niet alleen vanwege de hoge kosten, maar omdat we als club ook een verantwoordelijkheid hebben. Onze duurzaamheidssponsoren helpen ons hierbij! We willen energieneutraal worden, mede door het plaatsen van warmtepompen met grote buffervaten. Ook zetten we in op vloerverwarming en warmteterugwinning uit ventilatie.
 
We willen dit jaar al starten met de renovatie van de kleedkamers. De oudste kleedkamers worden vernieuwd en we onderzoeken ook of er twee kleedkamers bijgebouwd kunnen worden.
 
Help jij mee?

duurzaamheidpartners_shirt_front_20230829.jpg
Delen

#Samen
maken
we
HHC

Banner_OZGG.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!