HHC VR3

Sascha Pullen (vrije trap)

5e klasse 6

22 september 2018 14:30

We starten goed met binnen de minuut een mooie kans via Sascha en Liesbeth in de handen van de keeper. Daarna een kans voor Felicia, die net naast schiet.

De onderlinge communicatie laat wat te wensen over, waardoor Avereest ook wat kansen krijgt. Na 10 minuten stuurt Esmee Sascha weg met een mooie bal die op de lat terecht komt.

Felicia wordt onderuit gehaald. We krijgen een vrije trap op een mooie plek. Sascha neemt hem en scoort met een mooie bal, hoog over de keeper heen! 0-1!

We vergeten weer even te praten, waardoor het spel weer wat onrustig wordt. En we in de 25e minuut een corner weggeven waar een tegendoelpunt uit komt. 1-1.

In de 28e minuut scoort Avereest weer, helaas voor hen is dit doelpunt buitenspel en wordt het afgekeurd.

Vlak voor rust wordt het toch 2-1.

In de rust begint de trainer dan ook gelijk over de communicatie, dat dat veel duidelijker kan en moet. Hij legt nog wat spelsituaties uit, wisselt een aantal meiden, we drinken onze thee, snoepen allemaal mee van de ananas van Felicia en stappen met nieuwe energie het natte veld op.

Helaas duurt dat voor Joanne maar 2 minuten, voordat ze met een enkel blessure weer het veld af hinkelt.

In de 60e minuut valt ook nog, naast al die regen, de 3-1!

We krijgen nog wel kansen: naast drie keer oog in oog met de keeper, nog een bal op de lat door Mieke en een bal op de paal door Mieke. Maar helaas weten we niet meer te scoren.

We hebben onterecht verloren, maar kunnen met name over de tweede helft heel tevreden zijn! De communicatie was al een stuk beter.

Papa's en neefje van, tof dat jullie ons wisten te vinden! In de regen in Balkbrug.