HHC VR3

5e klasse 6

16 februari 2019 12:30

Gramsbergen VR2- HHC Hardenberg VR3

Het is lekker zonnig in Gramsbergen als we beginnen aan de wedstrijd☀️. De eerste paar minuten gaat het gelijk op. In de 6e minuut kregen wij al onze eerste corner. Maar deze ging er niet in. We blijven druk zetten in duels. Waardoor we vaak al snel de bal weer terug veroverd hadden. Felica gaf een mooie bal op Liesbeth helaas mocht deze aanval niet door gaan omdat het buitenspel was. Het was al vrij vroeg in de wedstrijd duidelijk dat de scheidsrechter niet snel zou fluiten voor duels. Hij liet alles doorgaan waar door er nog meer felheid kwam vroeg in de wedstrijd. In de 15e minuut krijgen we weer een corner, maar ook deze ging er niet in. Het begint een steeds spannendere wedstrijd te worden met erg mooi spel. Corine komt op een geeft een steekpass op Sascha die precies op maat is. Sascha schiet op het doel maar de bal gaat net naast. In de 27ste minuut weer een mooie kans voor Sascha, ze kwam 1 op 1 met de keeper en kwam toen in botsing en weer een bal net naast. Ook Mandy krijgt ruimte om een mooie aanvallen op te zetten. We zitten allemaal erg kort op onze tegenstander. Na een erg goede eerste helft gaan we de rust in met een stand van 0-0.

In de rust krijgen we complimenten van Seine over ons spel. Hij vind het tot nu toe 1 van de beste wedstrijden van dit seizoen. In de eerste helft mochten eigenlijk alle duels doorgaan. Dit was dan ook iets waar we in de tweede helft wel rekening mee moesten houden. Want het waren niet allemaal risicoloze duels.
We begonnen ook meteen weer sterk aan de tweede helft. Want al vlak na rust had Inge een schot op het doel. Felicia geeft een mooie bal voor maar deze bal kwam bij een speler van Gramsbergen terecht. In de 57ste minuut een mooie bal van Ellen op Sascha maar weer net naast. In de 58ste minuut een goede kopbal van Liesbeth op Esmee, Esmee schiet op het doel maar de keeper kan hem nog wegtikken dus weer een corner voor ons. En meteen daarna nog een corner, we weten alleen nog niet te profiteren van alle corners die we krijgen dit is erg jammer. Corine geeft weer en mooie bal op Liesbeth uit een moeilijke hoek schiet Liesbeth en ook deze aanval beland in de handen van de keeper. In de laatste minuten kwam Gramsbergen nog een paar keer op onze helft en kregen zelf nog een vrije bal, die bij Cachelle beland. Ook krijgen ze nog een corner, een opluchting voor ons als deze naast gaat. Het was een erg fysieke wedstijd. Waar beide teams echt hebben gevochten voor de 3 punten. Hierdoor blijf het een spannende wedstrijd. Beide teams waren ook zeker niet kansloos. Zowel Gramsbergen als HHC krijgen een aantal kansen. Doordat Ellen, Corine, Janine, Jennifer, Inge, Janiek en Cobine erg kort op hun tegenstander zaten kreeg Grambergen ook niet veel ruimte. Dit was ook onze opdracht geef ze geen ruimte. Maar we weten allebei niet te profiteren van de gekregen kansen. Echte complimenten voor ons als team we hebben vandaag er met z’n allen voor gevochten. Eindstand 0-0.