Bergentheim VR2

Mirjam Oenema (afstandschot)

5e klasse 6

13 oktober 2018 11:00

De scheids is zijn houder vergeten, dus hij kan onze scheidsrechtersspray niet gelijk gebruiken. #weekvandescheids Ons cadeau wordt wel gewaardeerd.

Het is 11 u en al lekker warm als we beginnen. Omdat de tegenstander ook 4-4-2 speelt, beginnen we wat zoekend.

Het spel wordt beter en na het eerste kwartier krijgen we steeds meer kansen. Mooie lange ballen, leuk tikwerk en goede kansen. We staan lekker te spelen en voornamelijk op de helft van Bergentheim. We gaan ranja drinken met een 0-0 stand.

Bergentheim begint sterk aan de tweede helft. En maakt na 12 minuten de 0-1. Daar gaan we weer: de kansen zijn voor ons, maar de doelpunten voor de tegenstander!

Gelukkig groeien we de tweede helft in en bedenkt Mirjam zich niet, in de 76e minuut, als ze van afstand kan schieten. Een mooie hoge bal, over de keeper heen, zorgt voor de 1-1! Yes! Eindelijk!

Ook Sascha krijgt daarna in korte tijd nog een paar kansen, maar helaas belanden die in de handen van de keeper of net naast de goal!

Bergentheim raakt wat gefrustreerd, begint wat te duwen en te trekken en krijgt nog 1 kans via een vrije trap. Maar die belandt in de handen van Cachelle!

De laatste kansen van de wedstrijd zijn weer voor ons. Maar er wordt niet meer gescoord, dus de einduitslag is 1-1!