SP Daarle VR1

5e klasse 6

17 november 2018 10:30

De koploper op bezoek! Spannend!

We beginnen goed aan de wedstrijd. Zowel Daarle als wij krijgen kleine kansen. In de 7e minuut moet Ranjanee ingrijpen op een speelster die wel heel dicht bij onze 16 komt. Daarle krijgt een vrije trap mee, Cachelle klemt de bal, die vervolgens uit haar handen getrapt wordt en de goal in gaat. Maar de scheids zag wat er gebeurde en het doelpunt telt niet.

In de 11e minuut heeft Cobine een heel mooi afstandsschot. De keeper heeft zon tegen, dus dat is een slimme bal. Helaas gaat deze net naast.
De eerste 20 minuten zijn voor ons. We staan goed en de kansen zijn voor ons.

In de 42e minuut krijgen we door een verdedigende fout toch een doelpunt tegen. Balen zo vlak voor rust!

We beginnen onrustig aan de tweede helft. In de 57e minuut wordt er weer een doelpunt van Daarle afgekeurd, tot grote opluchting van ons. De bal is achter geweest, voordat hij in ons doel vloog.

Blijkbaar schrikken we daar wel van, want we gaan weer beter en sneller spelen en er komen aan beide kanten een aantal mooie kansen.

10 minuten voor tijd besluiten we 1 op 1 te gaan spelen. Alles of niets! En dat pakt fantastisch uit! We zetten lekker veel druk, Inge geeft de bal voor en Mirjam kopt in. 1-1! In de 85e minuut! Heerlijk!

Jennifer gaat terug naar achteren en we voetballen de wedstrijd keurig uit. 1-1 tegen de koploper, die nog geen punten heeft gemorst en gewend is met ruime uitslagen te winnen. Wat een heerlijk gevoel!