HHC VR3

... (e.d.)

5e klasse 6

24 november 2018 12:00

We krijgen veel ruimte in de eerste minuten uit bij Den Ham. Na een goed opkomen van Corine, wordt Ellen in gelegenheid gebracht om te schieten, helaas net naast. Al snel volgt weer een kans, dit maal een schot van Mandy in de handen van de keeper.

Door foutjes achterin krijgt ook Den Ham hun eerste kleine kans, gelukkig is Cachelle scherp en keert ze het schot.

Na een mooi aanval in 27e minuut weet Mirjam te scoren, helaas afgekeurd vanwege buitenspel. Vervolgens zorgt afstandsschot van Cobine in de 30e minuut weer voor een grote kans. En dan net voor rust, een mooie kopbal van Mandy die helaas net van de lijn wordt gehaald. Tijd voor thee!

We beginnen de 2e helft gelijk scherp! Na een mooie steekpass van Mirjam maakt Mandy een mooi doelpunt! 0-1! Gelijk in de 2e minuut van de tweede helft staan we voor!

Wij spelen de eerste 20 minuten vooral op hun helft maar komen niet tot scoren. Na een corner van ons komt de bal helaas op de paal. Sascha gaat daarna op snelheid links er langs, maar helaas valt de bal in de handen van de keeper.

Een corner voor Den Ham wordt goed opgevangen door onze sterke verdediging. Door een cadeautje van de scheids krijgt de tegenstander een penalty. Onverdiend 1-1.

Oké, dat laten we ons niet gebeuren! Er wordt flink wat druk gezet en in de 78e minuut scoort Mirjam! 1-2!

Onze aandacht is nog bij het doelpunt en bij de eerste aanval scoort Den Ham met een afstandsschot.
2-2!

We gaan de laatste minuten in, toch niet weer een gelijkspel? Doordat wij veel druk zetten, speelt Den Ham de bal niet goed terug op de keeper. Deze mag hem niet in de handen pakken en de bal beland in het doel! 2-3!

Zeer verdiend! Onze eerste winst van dit seizoen! 2-3 gewonnen!

Bedankt voor het wedstrijdverslag, Janiek!