5e klasse 06

12 oktober 2019 10:30

HOE JE HET VERSCHIL KUNT MAKEN #Teamspirit #jekansenbenutten

Wat hadden we de afgelopen week goed getraind! Woensdag in één grote hoosbui en maandag positiespel en afwerkvormen!
De opstelling nauwkeurig gekozen en een "sterke bank". Twee keepers en Mensen die terugkwamen van blessure en zwangerschap. Een attentie voor de scheids en z'n assistenten afgegeven , de VAR aanwezig en Met z'n allen gingen we vanaf punt .0 aan de slag met twee spitsen en een hangende 10.
Al heel gauw een hoeraatje op de bank omdat we minuut 1+2 zonder schade zijn doorgekomen!
Na 6minuten een goede lange pass van Caro op Mir die via een ingooi de bal langs de goal laat vliegen en Sascha keihard kan inknallen! 1-0! Prima goal!
Dat geeft een goed gevoel maar we moeten geconcentreerd blijven. Niet te veel ruimte op het middenveld weggeven en niet allemaal mee naar voren willen! We moeten duels winnen en er direct bovenop zitten! Hun aanval gaat vaak over links en Tessa en Felicia leveren daar uitstekend werk! En dan geeft Janine een schitterend lange pass op Ran, die bedenkt zich niet, even een tegenstander op het verkeerde been zetten, en krult de bal over de keeper in de verre hoek! Uit goed voetbal, prachtig gescoord. 2-0. En maar een paar minuutjes later scoort Mandy omdat alle verdedigers er naast en misschien wel erin trappen.3-0.
Dat is lekker de rust ingaan! We krijgen nog de nodige tips mee. We moeten veel dichter op de tegenstander spelen, de spitsen de bal vasthouden zodat iedereen kan aansluiten, niet afwachten hoe de tegenstander de bal aanneemt!
We blijven goed voetballen. De supporters langs de lijn genieten, inclusief trainer en leider. Ook nu weer corners en in minuut 75 vliegt corner langs, Liesbeth pakt op en geeft speciale "pass met truc" aan Carolien die gewoon binnenschiet! 4-0!
Ook NoordscheSchut, krijgt nog wat kansjes na een vrije bal vlak bij de 16 maar wij komen goed weg want iedereen schiet naast en na een corner wordt er nog op de paal geschoten.....
Vlak voor het einde schiet Liesbeth nog een prachtige bal binnen die helaas afgevlagd wordt, maar de VAR zag dat het goed was......
De tegenstander kon ons door hun lengte, snelheid en harde schoten (Joanne hoe is het met je?) niet imponeren. En hoewel het een goed team was, konden zij geen potten breken en dat had helemaal met ons team te maken!