De Boshoek 5
7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

HHC Hardenberg heeft haar eerste competitiewedstrijd niet weten te winnen. Opponent SVV Scheveningen nam, ondanks de vele kansen van de Hardenbergers in de tweede helft, de drie punten mee naar huis. Een duel waarin de oranje-zwarten steeds beter werden, eindigde in een teleurstelling.

In de eerste 45 minuten was Scheveningen de betere partij, maar veel kansen creëerde de ploeg niet. Lex Immers, die debuteerde in de Tweede Divisie, kreeg tevergeefs een grote mogelijkheid. De beide ploegen kregen hun supporters niet echt van hun stoel.

De tweede helft daarentegen kwam HHC beter uit de kleedkamer. Dat resulteerde meerdere keren in aardige kansen, waaronder voor Serge Fatima en Matthijs Hardijk, die hard schoot maar niet wist te scoren. Rob van der Leij had voor de ploeg van Bert van Hunenstijn de 1-0 moeten maken, maar hij wist de bal niet voorbij doelman Sven van der Maaten te schieten. Het meest opvallende moment van de wedstrijd resulteerde wel in een doelpunt voor SVV Scheveningen. Na een fantastisch offensief van Tyrone Owusu blunderde doelman Nick Borgman flink door de bal niet klemvast te pakken. De verdediger profiteerde optimaal door zijn onderschepping af te ronden zoals het hoort: 0-1.

Opstelling HHC Hardenberg: Borgman, Bouws, Görtz, Fatima, Church, Klok, Kobussen (90+3/Hamhuis), Mannes (66/Hemmink), Kaptein, Oosterwijk (66/Van der Leij) en Hardijk (73/Reinders).

Opstelling SVV Scheveningen: Van der Maaten, Owusu, De Vlugt, Van Koesveld (46/Gomez), Koorndijk, De Groot (77/Rog), Immers, Peters, Van Eijk (83/Elvilia), Kalpoe en Wagenaar (73/Van der Putten).

Foto's: ProShots/Ron Jonker