Laan van Poot 38 C
2566EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3653131

HHC Hardenberg heeft in strijd om de derde periodetitel geen goede zaken gedaan. De ploeg had kunnen profiteren van het puntenverlies van koploper VV Katwijk, maar wist zelf geen punten mee te nemen uit Scheveningen. Na een snelle voorsprong gaven de oranje-zwarten het weg: 2-1.

In de openingsfase van de wedstrijd bleek genoeg te beleven. In de vierde minuut viel al het eerste doelpunt. Een perfecte voorzet van Gersom Klok kwam voor de voeten van Rob van der Leij, die maximaal profiteerde: 0-1. Maar binnen slechts twee minuten kwam SVV Scheveningen al met hun eigen perfecte antwoord. Op voorgeven van Mehmet Aldogan scoorde Michael de Niet met een mooie omhaal: 1-1. Klok, Thomas Reinders en Matías Jones kregen vervolgens nog wat kansen, maar doelpunten vielen er niet meer voor rust.

In de tweede helft bleek het spel van HHC Hardenberg niet beter te worden. Voornamelijk SVV Scheveningen kreeg kansen. Zo kopte aanvoerder Tim Peters bijna binnen. Maar ook Rick Hemmink kreeg net na zijn invalbeurt een aardige mogelijkheid. Toch viel een kwartier voor het einde van de wedstrijd de 2-1. De Niet scoorde opnieuw prachtig, dit keer met de buitenkant van zijn voet. De ploeg van Bert van Hunenstijn wist er niets meer tegenin te brengen.

Foto’s: ProShots