Duinwetering 105
2203HM
NOORDWIJK ZH
tel. 071-3617444

Voor het eerst heeft HHC Hardenberg uit Noordwijk drie punten meegenomen. De oranje-zwarten kwamen kort voor rust op voorsprong en verdubbelde de score met een penalty. De 0-2 voorsprong gaf de ploeg niet meer weg.

In de elfde minuut was VV Noordwijk al dicht bij een doelpunt, maar Nick Borgman reageerde attent. De club bleef kansen creëren. De grootste aan Hardenbergse zijde was een volley van Rob van der Leij na ruim een halfuur. Zijn inzet eindige een meter over het doel. De openingstreffer viel acht minuten voor het einde van de eerste helft. Serge Fatima maakte de 0-1 met een kopbal uit de corner van Matías Jones, die z’n basisdebuut maakte.

Ook de tweede helft startte Noordwijk met een grote kans. Na een corner moest Nick Borgman de bal over de lat tikken. Ook Jones was gevaarlijk, maar zijn bal ging via keeper Lars Jansen naast. Omdat Rutger Etten in zijn offensief binnen de zestien naar de grond werd gehaald, kreeg HHC Hardenberg een penalty. Rob van der Leij verzilverde deze en bepaalde met de 0-2 de eindstand.

Foto’s: ProShots