HHC scoort drie keer in dertien minuten en wint van GVVV

De Boshoek 5
7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

HHC Hardenberg heeft dinsdagavond opnieuw drie punten gepakt. In een overwegend matige wedstrijd maakten de oranje-zwarten in dertien minuten drie doelpunten, waarmee ze het duel beslisten.

In het eerste bedrijf startte GVVV met een kansje, maar de bal ging net voorlangs het doel. Een minuutje later was het Jesper Drost die op de paal schoot. Na twintig minuten leek de degradatiekandidaat bijna te scoren, toen Nick Borgman het schot van Byron Burgering keerde. In de rebound moest Danny Bouws de bal van de lijn halen. Ook de Hardenbergers kregen nog kansen, al kwam dat niet tot een succes.

Na rust waren de grootste kansen ook direct doelpunten. De openingstreffer leek bijna een kopie van afgelopen zaterdag: een corner van Matías Jones die binnengekopt wordt door Serge Fatima. De 2-0 viel drie minuten later: een schot van Jesper Drost belandde laag in de verre hoek. Even daarna schoot hij vervolgens nog naast, nadat hij zijn tweede goal van de avond probeerde te maken. Met een mooie sleepbeweging van invaller Rick Hemmink kreeg Rob van der Leij in de 79ste minuut vervolgens de assist om de 3-0 te maken, waar hij in slaagde. En daarmee stond ook direct de eindstand op het scorebord.

Foto's: ProShots