De Boshoek 5
7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

Een gemengde selectie van spelers van het eerste elftal en Onder 23 heeft dinsdagavond gelijkgespeeld tegen PEC Zwolle Onder 21. De ploeg van Bert van Hunenstijn speelde in de eerste helft uitsluitend met spelers uit het eerste elftal, om na rust met een compleet andere ploeg te starten - voor ongeveer de helft met talenten.

In de beginfase kreeg Rob van der Leij direct een kans en halverwege de eerste helft wist hij ook te scoren: 1-0. Voor rust was het spel verzorgd en prima, dat resulteerde dan ook in een voorsprong.

Vanwege de vele wisselingen in de rust, zodat iedereen minuten zou maken, was het spel de tweede helft minder. HHC Hardenberg verdubbelde de score met een doelpunt van Jari Hellegers, maar daarna wist PEC Zwolle met twee goals op gelijke hoogte te komen: 2-2. Matthijs Hardijk maakte uiteindelijk de 3-2, maar uiteindelijk scoorden de Zwollenaren nog in de slotfase: 3-3.

Na twee oefenduels op rij kijkt het eerste elftal vooruit naar aanstaande zaterdag, dan speelt de ploeg in de competitie uit tegen Jong Sparta Rotterdam.