Sportboulevard 3
7772SL
HARDENBERG
tel. 0523 - 289465

HHC Hardenberg heeft zaterdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen VV Staphorst. De Hardenbergers kregen in de eerste helft een doelpunt tegen, maar konden na rust op gelijke hoogte komen op sportpark de Boshoek. De ploeg van Bert van Hunenstijn is momenteel bezig met de voorbereiding op de hervatting van de Jack's League.

In de eerste helft kreeg Mike Reuvers, volgend seizoen te bewonderen in het shirt van HHC Hardenberg, al in de achtste minuut de mogelijkheid om te scoren. En dat deed hij ook. Maar ook de oranje-zwarten kregen in de eerste helft kansen. Jesper Drost mocht schieten op de goal na een fraaie draai en vervolgens schoot Sander Egbers in de rebound over.

Na rust kreeg Drost op nieuw een kans, hij raakte de lat. Na een aantal wissels in het elftal, wist Rick Hemmink een kwartier voor tijd de stand op 1-1 te zetten. En daarmee zette hij ook de eindstand op het scorebord.

HHC Hardenberg speelt nog twee competitieduels in de voorbereiding. Op zaterdag 5 februari speelt het team uit tegen Excelsior '31. En op zaterdag 12 februari ontvangt de ploeg thuis ACV. De eerste competitiewedstrijd van 2022 vindt plaats op 19 februari bij VV IJsselmeervogels.