De Boshoek 5
7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

HHC Hardenberg heeft in eigen huis geen punten gepakt in duel met VV Katwijk. Het topduel tussen de nummers twee en vier eindigde in 0-1. Beide ploegen deden mee aan de titelstrijd, maar na deze wedstrijd lijkt HHC af te haken en staat Katwijk op de eerste plaats.

De eerste mogelijkheid van de wedstrijd was van rechtsback Danny Bouws, die de bal rechts naast het doel schoot. Maar pas echt gevaarlijk werd het pas na 27 minuten. Matthijs Hardijk kwam oog in oog met keeper Jean Paul van Leeuwen, die het schot vakkundig wist te keren. Twee minuten later was Killian van Mil ook dicht bij de openingstreffer. Hardijk probeerde het net voor rust nog eens, maar hij kon niet imponeren.

Na rust waren er eveneens relatief weinig kansen te bekennen. Tim Freriks was gevaarlijk met een kopbal richting de grond en Danny Bouws zorgde met een verkeerd ingeschatte terugspeelbal voor veel gevaar van Katwijk. Serge Fatima en Joerie Church wisten de openingsgoal vervolgens te voorkomen. Maar lang duurde dat niet, in de 85ste minuut zette Ahmed El Azzouti de tussenstand op 0-1 door de bal binnen te schuiven. Een schot van Pascal Mulder en een levensgrote kans van Fatima, die op de lat schoot, konden daar geen verandering in brengen. En dus nam Katwijk de drie punten mee in de bus.

Op Tweede Paasdag speelt HHC Hardenberg opnieuw thuis. Het duel tegen TEC begint om 14.30 uur.

Foto's: ProShots