Scheidsrechters

HHC Hardenberg is een vereniging met veel actieve voetballers en vrijwilligers, waar dagelijks heel veel geregeld moet worden. Een onderdeel daarvan is het begeleiden, opleiden en aanstellen van scheidsrechters.

Voor HHC Hardenberg, met op dit moment circa 1250 spelende leden en 74 teams in competitie, zijn verenigingsscheidsrechters onmisbaar. Het hebben van voldoende, goed opgeleide scheidsrechters is een aspect van de voetbalvereniging dat continu bewaakt moet worden. Daarom heeft de scheidsrechterscommissie van HHC Hardenberg een arbitrageplan opgesteld. Dit arbitrageplan geeft niet alleen het scheidsrechtersbeleid van HHC Hardenberg weer, maar draagt actief bij aan het behouden van de huidige scheidsrechters en het opleiden van voldoende ervaren scheidsrechters voor de toekomst.

Het leiden van wedstrijden bij HHC Hardenberg moet een begrip zijn. De (verenigings)scheidsrechters hebben een duidelijke positie in de totale verenigingsorganisatie en moeten plezier hebben in het uitoefenen van hun hobby.


Hieronder vind je:

  • Link naar de website SNO
  • ARAG Voetbal Spelregeltest
  • Informatie voor junior- en seniorscheidsrechters
  • Ons arbitrageplan
  • Handleiding voor digitaal wedstrijdformulier

Scheidsrechtercommissie

Voorzitter
Jan Odding
Secretaris
Jan Bouwhuis
Coordinator senior scheidsrechters
Seine Aufderhaar

Coordinator junior scheidsrechters en praktijkbegeleiders
Kees Ros