HHC Clubsupport

Ruim 25 jaar geleden werd HHC ClubSupport opgericht door enkele zeer enthousiaste HHC fans. Hierdoor kwamen de HHC supporters gezamenlijk en eensgezind bij de wedstrijden voor de dag. Veelal in oranje gekleurde tenues verhoogden zij de sfeer tijdens de wedstrijden.

Na deze lange periode is HHC ClubSupport nog steeds een grote en springlevende supportersvereniging.

Met ruim 500 leden behoord HHC ClubSupport tot één van de grootste supportersverenigingen op amateurvoetbalgebied in Nederland. Dat is iets waar we trots op mogen zijn!

Het doel van de vereniging is om de onderlinge band tussen de HHC leden en HHC supporters aan te trekken. Dit doen wij bijvoorbeeld door diverse activiteiten te organiseren, zoals de jaarlijkse Open Dag, bingo’s, sinterklaas, enz. Ook steunen wij HHC Hardenberg bij toernooien, uitjes, enz.

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van het vlaggenschip van HHC Hardenberg staan we bij de ingang van de Boshoek om loten te verkopen. De opbrengst van de loten gebruiken wij om al onze activiteiten te bekostigen, clubartikelen aan te schaffen, de supportersbus te laten rijden en HHC Hardenberg te ondersteunen.

Bij iedere uitwedstrijd die HHC Hardenberg speelt volgt er een dubbeldekkerbus met supporters. Voor een klein bedrag kan je al mee naar uitwedstrijden. Wil je een keer mee in de gezelligste supportersbus van Nederland, meld je dan aan via bus@hhc-clubsupport.nl.

Een grote enthousiaste groep mensen helpt ons bij de verloting, met de busreizen en onze website. Om al deze activiteiten te kunnen bemensen, kunnen we altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Wil jij ook eens een keer helpen bij een activiteit of poortverloting, meld je dan aan via info@hhc-clubsupport.nl.

Mocht je een andere vraag, idee of opmerking hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres of spreek ons aan op de Boshoek.

Bezoek ook onze website eens: WWW.HHC-CLUBSUPPORT.NL of volg ons op Twitter via @hhcclubsupport.