Convenantschap HHC - Gezondheidscentrum de Haere

HHC Hardenberg heeft als vereniging een samenwerkingsovereenkomst vastgelegd in een convenant met Gezondheidscentrum de Haere. Als het gaat om snelle, professionele, fysiotherapeutische of overige paramedische screening, consulten en zo nodig behandeling, is De Haere de huispraktijk voor alle leden van HHC Hardenberg.

Mocht het nodig zijn dan kan veelal zelfs op trainingsavonden een beroep worden gedaan op hun expertise en deskundigheid. De ligging van de nieuwe locatie van De Haere op het sportpark is wat dat betreft uniek. Er kan zeer sport specifiek en doelgericht gerevalideerd en getraind worden. Dit geldt natuurlijk voor alle sporters die actief zijn op Sportpark de Boshoek. Er zullen afspraken gemaakt worden voor wat betreft de mogelijkheid om extra aan krachtraining te doen, of om sport vervangende (revalidatie-)trainingen bij blessures in te zetten.

De sportfysiotherapeuten van De Haere weten als geen ander hoe vervelend het is wanneer je door een blessure niet kan sporten. Snelle diagnostiek en behandeling of de mogelijkheid voor vervangende sportbeoefening is dan zeer gewenst.

Het training- en behandelcentrum van De Haere is een volwaardig gezondheidscentrum met alle faciliteiten welke een moderne praktijk behoort te bezitten. Dit betekent dat ook niet-sporters en ouderen van harte welkom zijn om hier behandeld te worden. De toegangstijden zijn zeer ruim, zodat van s’ochtends vroeg tot en met de avond men gebruik kan maken van de diensten van De Haere. Zelfs op zaterdagochtend!

Kijk voor alle specialisaties op de website www.de-haere.nl of op de zuil voor het gezondheidscentrum.