Convenantschap HHC - De Haere paramedisch centrum

HHC Hardenberg heeft als vereniging een samenwerkingsovereenkomst vastgelegd in een convenant met gezondheidscentrum de Haere. Als het gaat om snelle professionele fysiotherapeutische of overige paramedische screening, consulten en zo nodig behandeling is De Haere de huispraktijk voor alle HHC leden.

Mocht het nodig zijn dan kan veelal zelfs op trainingsavonden een beroep worden gedaan op hun expertise en deskundigheid. De ligging van de nieuwe locatie van de Haere op een sportpark is wat dat betreft uniek. Er kan zeer sportspecifiek en doelgericht gerevalideerd en getraind worden. Dit geldt natuurlijk voor alle sporters die actief zijn op het sportpark. Er zullen afspraken met de omliggende sportverenigingen gemaakt worden v.w.b. de mogelijkheid om extra aan krachttraining te doen, of sportvervangende (revalidatie-) trainingen bij blessures in te zetten.

De geblesseerde sporter zal binnen 24-48 uur gezien kunnen worden. De sportfysiotherapeuten van de Haere weten als geen ander hoe vervelend het is wanneer je door een blessure niet kan sporten. Snelle diagnostiek en behandeling of de mogelijkheid voor vervangende sportbeoefening is dan zeer gewenst. 

Het nieuwe training- en behandelcentrum van De Haere is een volwaardig gezondheids centrum worden met alle faciliteiten welke een moderne praktijk behoort te bezitten. Dit betekent dat ook niet sporters en ouderen van harte welkom zijn om hier behandeld te worden. Vanzelfsprekend zullen de toegangstijden zeer ruim zijn zodat zowel van s’ochtends tot en met de avond men gebruik kan maken van de diensten van de Haere.