BR-Flex gepresenteerd als Gouden Sponsor

IMG-5052.JPG
  • Deel dit bericht via:

HHC Hardenberg heeft afgelopen zaterdag BR-Flex gepresenteerd als Gouden Sponsor. Op het hoofdveld maakte het publiek kennis met het bedrijf, dat ook de opleidingsarena sponsort. Ook het veld werd feestelijk geopend.

"Wij zijn erg blij dat BR-Flex is Gouden Sponsor geworden", vertelt bestuurslid Commerciële Zaken Arend-Jan Veurink. "En daarnaast hebben we afgelopen zaterdag de BR-Flex opleidingsarena geopend. De arena staat symbool voor de betrokkenheid van BR-Flex bij de ontwikkeling van mensen."

"BR-Flex is een uitzendbureau dat staat voor een sterk onderscheidende uitzendorganisatie. Niet alleen omdat wij kennis en ervaring hebben met alle facetten die met personeelszaken te maken hebben, maar naast werk als middel, dit zelfs als een manier van denken zien. Uitzenden is immers mensenwerk! De juiste medewerker op de juiste plek. Dat klinkt logisch, maar het is niet altijd eenvoudig om dat waar te maken. BR-Flex werkt samen met mensen die bewust kiezen voor ons. Wij zoeken mensen en bedrijven die bij elkaar passen en elkaar aanvullen", valt te lezen op de website van het bedrijf.

Door: Jermaine Ellenkamp
11 april 2018