HHC Hardenberg zoekt keeperstrainer voor de dames- en meidenteams

HHC_keeper_vacature_zonder.jpg
  • Deel dit bericht via:

HHC Hardenberg heeft ambities uitgesproken voor haar dames- en meisjestak binnen haar vereniging. Vrouwen 1 speelt met ingang van seizoen 2018/2019 in de 2e klasse in de regio Oost. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van de jeugd, zowel op het gebied van prestatie als in de breedte. Met ingang van komend seizoen spelen de jonge meiden tot en met de leeftijd van 13 jaar gemengd tussen de jongens en boven deze leeftijd zijn er meisjesteams ingericht in de categorieën Onder 15, Onder 17 en Onder 19. Na de jeugd stromen de meiden door naar de damesteams, ofwel naar Vrouwen 1, het beloftenteam Vrouwen 2 of naar Vrouwen 3, 4 of 5 waar prestatie een minder belangrijke rol speelt. Komend seizoen gaat MO17 in de landelijke competitie van de KNVB spelen en zullen binnen HHC Hardenberg de volgende stappen worden gezet in het ontwikkelingsprogramma met de KNVB voor het vrouwen- en meisjesvoetbal bij HHC Hardenberg. We zijn en blijven in beweging!

Bij HHC Hardenberg erkennen we dat keepers een belangrijk onderdeel zijn van een team en om de groei van onze vrouwelijke leden in aantal en kwaliteit te faciliteren, zijn we op zoek naar een keeperstrainer voor onze keepers van Vrouwen 1 en 2 en de talentvolle keepsters van de Onder 19 en Onder 17 teams. De trainingen worden georganiseerd op de dinsdagavond van 19:15 tot circa 20:15/20:30 uur.

Wat zoeken wij?
We zoeken iemand die affiniteit heeft met keeperstraining en het training geven aan een groep enthousiaste keepsters. Hierbij is ervaring als keeper of als keeperstrainer gewenst, maar bovenal zoeken we iemand die enthousiasme meebrengt. Enthousiasme voor de ontwikkeling van de lerende talenten, maar ook enthousiasme voor de ambities van HHC Hardenberg voor het vrouwen- en meisjesvoetbal. Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerking met de technische staf van de elftallen is van belang.

Wat bieden wij?
Wij bieden enthousiasme van de keepsters van de vrouwen- en jeugdelftallen. Daarnaast willen we graag gebruik maken van je kennis omtrent het keepersvak door je te laten ondersteunen bij het selectiebeleid van de keepers. Graag willen we je daarnaast enthousiasmeren om een keepersplan te ontwikkelen waar we jaren mee zouden kunnen werken. Daarnaast willen wij je de mogelijkheid bieden tot het volgen van een KNVB-opleiding keeperstraining.

Tenslotte hopen we met het zoeken en aanstellen van een keeperstrainer dat er een optimale leeromgeving wordt gecreëerd binnen de keepersgroepen van onze club, zodat er maximale ontwikkeling voor alle selectiekeepers plaatsvindt. Hiervoor is het vermoedelijk ook noodzakelijk om op zaterdagen af en toe de wedstrijden van de senioren- en jeugdselectiekeepers te bezoeken. Tevens wordt een proactieve bijdrage bij het uitwerken van het keepersbeleidsplan, met in dit geval specifieke aandacht voor opleiden/trainen (jeugd)keepers, zeer gewaardeerd.

Wil je ons helpen? Neem dan contact op met: Robert Ekkelenkamp (r.ekkelenkamp@hhc-hardenberg.nl)!

Door: Rianne Boeijink
24 juli 2018