Oldstars Walking Football demowedstrijd tijdens voorlichtingsbijeenkomst

old_stars_walking_footbal.jpg
  • Deel dit bericht via:

In de gemeente Hardenberg zullen een aantal kartrekkers, samen met Marcel Smid van de gemeente Hardenberg, het populaire Walking Football (wandelvoetbal) op drie locaties in de gemeente aanbieden. Mocht blijken dat er veel animo is voor deze tak van sport dan zal het aantal locaties mogelijk uitgebreid worden.

Bij wandelvoetbal wordt feitelijk niet gerend. Hierdoor is het zeer goed uitvoerbaar voor 55-plussers. Het past perfect in het huidige gezondheidsbeleid: langer fit en vitaal leven! De werkgroep Walking Football Hardenberg e.o. roept daarom zoveel mogelijk geinteresseerde en enthousiaste oud voetballers of laatbloeiers (van minimaal 55 jaar of ouder) op om de voorlichtingsbijeenkomsten te bezoeken.

De voorlichtingsbijeenkomsten zullen plaatsvinden op de volgende data:

  • maandag 14 mei sportpark Westerpark, te Marienberg (Jan Hagedoorn)
  • woensdag 16 mei De Haere/sportpark de Boshoek, te Hardenberg (Piet Kampman)
  • donderdag 17 mei sportpark de Boekweit, te Dedemsvaart (Alle Pijlman en Evert Lok)

Alle bijeenkomsten zullen om 14:00 uur beginnen. Er wordt tevens een demowedstrijd gespeeld door team Oldstars Twenterand zodat belangstellenden ook daadwerkelijk kunnen zien wat het spelletje nu inhoudt!

Opgeven voor bovenstaande bijeenkomsten kan door een mail te sturen naar de volgende contactpersonen:

Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor verdere informatie omtrent Walking Football in de gemeente Hardenberg. 

Door: Rianne Boeijink
12 mei 2018