Open Dag HHC Hardenberg op 1 september 2018

2017-09-25-PHOTO-00000414.jpg
  • Deel dit bericht via:

Op 1 september staat de jaarlijkse Open Dag bij HHC Hardenberg weer op de agenda. Vanaf 12.00 uur gaan de hekken los en zijn voor jong en oud tal van activiteiten georganiseerd.

Je kunt genieten van de beste straatvoetballers die Nederland heeft, de BBF-freestyle komt speciaal voor ons naar De Boshoek. Ook kun je je spelregelkennis testen in een heuse scheidsrechterskwis! Of ga je liever een spandoek maken onder begeleiding van een professionele graffiti-artist?

Natuurlijk zorgt HHC Club Support voor een mooie elftalfoto waarop je de handtekeningen van je helden kunt laten zetten! En natuurlijk zijn de suikerspinnen, ijsjes en drinken weer gratis door de samenwerking met onze sponsor Plus Alfring.

Het Rabobank-promoteam is ook aanwezig deze dag. Open je eigen Rabobank HHC-rekening en ontvang een mooie oranje bal. En uiteraard komt Prins Sport naar De Boshoek waar je het nieuwe officiële HHC1 shirt kunt kopen voor een speciale prijs! Natuurlijk met je eigen naam en rugnummer of van één van je helden, dat kan natuurlijk ook. Aan jou de keus! De inloop is vanaf 11.00 uur!

Om 14.30 uur trapt HHC 1 af tegen Scheveningen. Na afloop van deze wedstrijd krijgen kinderen een fotoposter met al hun helden van HHC 1, om handtekeningen op te verzamelen. Er is dan een Meet & Greet met de spelers bij de uitgang van de kleedkamer.

Na afloop van de wedstrijd feesten we nog even verder met zanger Chris de Roo.

Door: Jermaine Ellenkamp
06 augustus 2018