Sportiviteitsprijs MO15-3

sportiviteitsprijs.jpg
  • Deel dit bericht via:

Als afsluiting van een seizoen waarin in de najaarscompetitie welgeteld één punt werd behaald in de 2e klasse en in de voorjaarscompetitie zelfs helemaal geen punt werd behaald, togen de meiden van HHC Hardenberg MO15-3 zaterdag 23 juni vol goede moed naar Meppel.

Daar zouden ze gaan spelen op het door de combi vereniging Alcipel (Alcides - FC Meppel) georganiseerde meisjes voetbal toernooi.

Eenmaal aangekomen bleek dat we wel een hele zware poule hadden met twee hoofdklassers, een eersteklasser en een kampioen van de 2e klasse. Dit bleek ook wel uit de eindstand. Helaas, ondanks enkele goede wedstrijden, werd ook hier geen enkel punt behaald en zelfs niet gescoord.

Maar, ondanks al deze negatieve resultaten bleven deze meiden altijd sportief en behielden ze allemaal plezier in het mooie voetbalspel. Dit werd ook opgemerkt door de toernooileiding vandaag en als beloning mocht het team de sportiviteitsprijs ontvangen! Voor iedereen een mooi roze shirt.

En ook al was dit dan alleen voor dit toernooi; de meiden mogen deze prijs echt als hoofdprijs voor dit hele seizoen beschouwen.

Door: Milou Bosscher
02 juli 2018