Over de OCH

De Ondernemersclub HHC (OCH) is in 1993 opgericht en heeft als primair doel het financieel ondersteunen van HHC Hardenberg. De OCH heeft zich met ruim 240 leden inmiddels ontwikkeld tot één van de belangrijkste zakelijke netwerken van Noordoost-Overijssel.

Introductie
Naast het (financieel) ondersteunen van de voetbalvereniging HHC Hardenberg, is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen de leden één van de belangrijkste functies van de OCH. De informele sfeer is daarbij essentieel. Door de laagdrempeligheid van onze businessclub vinden ondernemers uit veel marktgebieden hun weg binnen de OCH.

Een brede basis dus waar u in een ongedwongen en vriendschappelijk sfeer, optimaal kunt werken aan en met uw zakelijke contacten. Om de onderlinge band tussen de leden te onderhouden en te versterken worden tal van activiteiten georganiseerd.

Businessruimte
De OCH heeft in het clubhuis van HHC Hardenberg een prachtige businessruimte. De businessruimte is bij alle thuiswedstrijden van HHC Hardenberg geopend voor haar leden. U heeft hier, op vertoon van uw ledenpas (2 per lid) gratis toegang. De businessruimte is voor leden gratis beschikbaar voor het houden van bijeenkomsten of bedrijfspresentaties.

Sponsortableau en website
Alle leden worden vermeld op het sponsortableau bij de businessruimte op sportpark de Boshoek.
Op de website van de OCH worden alle leden vermeld in het bedrijvenboek. Naast uw contactgegevens heeft u hier ook de gelegenheid om een kort bedrijfsprofiel te laten plaatsen. Tevens krijgt u op de OCH-site een link naar uw eigen website. Dankzij het ‘smoelenboek’ kunnen uw collega-leden u gemakkelijk herkennen bij één van de activiteiten van de OCH.