Routebeschrijving

Voetbalvereniging HHC Hardenberg
Clubhuis De Trefhoek
Hessenweg 74
7771 RG Hardenberg
Tel: 0523 26 13 32

Zaalvoetbal

Sporthal 'De Slag'
Sportboulevard 3
7772 SL Hardenberg
Tel: 0523 289465

Klik op onderstaand adres voor een routebeschrijving van plaats van vertrek naar sportpark de Boshoek.
Routebeschrijving

Onderaan in de bijlage vindt u de plattegrond van de Boshoek met de nummering van de velden.

HHC speelt de thuiswedstrijden op sportpark de Boshoek, gelegen ten westen van Hardenberg, aan de N34. Helaas staat er geen verwijzing naar het sportpark en er is zelfs sprake van mogelijke afsluiting van de afrit in de nabije toekomst, maar voorlopig kan nog steeds gebruik gemaakt worden van de afslag.

Komende vanaf Zwolle (richting Emmen):
Voor Ommen afslaan richting Hoogeveen. Bij rotonde de eerste afslag nemen. Bij de volgende rotonde de derde afslag nemen.. Aan de rechterkant is een bos gelegen. Als u dit bos bent gepasseerd, ziet u na ongeveer 1 km. aan de rechterkant het sportpark liggen. De afslag ligt exact bij hectometerpaaltje 31.8. Rechtsaf de N34 verlaten en vervolgens na 50 m. weer rechtsaf. De parkeerplaats diagonaal oversteken en de rest wijst zich vanzelf.

Komende vanaf Hoogeveen - Mogelijkheid 1:
Doorrijden richting Ommen en nog voor Ommen bij rotonde, richting Hardenberg. Neem bij de volgende rotonde de derde afslag.. Aan de rechterkant is een bos gelegen. Als u dit bos bent gepasseerd, ziet u na ongeveer 1 km. aan de rechterkant het sportpark liggen. De afslag ligt exact bij hectometerpaaltje 31.8. Rechtsaf de N34 verlaten en vervolgens na 50 m. weer rechtsaf. De parkeerplaats diagonaal oversteken en de rest wijst zich vanzelf.

Komende vanaf Hoogeveen - Mogelijkheid 2:
Hoogeveen richting Ommen. Afslag Slagharen richting Hardenberg. Bij rotonde in Slagharen richting Hardenberg. Bij verkeerslichten rechtsaf richting Ommen. Op de rotonde tweede afslag nemen, daarna direct links. Volg de weg en sla op het eind linksaf. Direct daarna opnieuw links. Volg de weg en direct na de fietstunnel de N34 oversteken. Na 50 meter rechtsaf slaan. De parkeerplaats diagonaal oversteken en de rest wijst zich vanzelf.