Aanmeldformulier HHC Sponsoravond

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de jaarlijkse sponsoravond van HHC Hardenberg. Een avond waarmee wij u willen bedanken voor uw onmisbare sponsorbijdrage. Deze avond zal traditiegetrouw worden gehouden in de Voorveghter op maandagavond 30 oktober 2017.

Uiteraard staat deze avond in het teken van voetbal en HHC Hardenberg. Maar bovenal willen wij u ook een gezellige en inspirerende avond bieden. 

Als speciale spreker is de Nederlandse behangkoning en mede-eigenaar van Swansea City, John van Zweden, te gast in Hardenberg. Deze geboren Hagenees heeft een groen-geel ADO-hart, maar ook een voorliefde voor het Engelse voetbal. Zijn markante levensverhaal leest als een spannend jongensboek.

De reacties en aanbevelingen van andere voetbalclubs over John van Zweden, beloven een onvergetelijke en inspirerende avond. Van de eerste tot de laatste minuut een boeiend betoog, vanzelfsprekend doorspekt met de nodige Haagse bluf en Haagse humor. Alvast meer weten over John van Zweden? Kijk op: www.johnvanzweden.eu 


Vanaf 19.30 uur ontvangen wij u met een kop koffie en om 20.00 begint het programma. 
Na afloop praten we gezellig na in de foyer met een hapje en drankje.