Wedstrijdverslag 5 augustus 2017

• Marijn Ploem
  • Tom van de Looi
  • Tim Riksman

Rob van der Leij Rens van Benthem 46.

Sargon Gouriye Matthieu van den Assem 46.

Ashwin Manuhutu Shkodran Metaj 46.

Kevin Görtz Jorn Kremer 67.

Glenn Kobussen Pim de Jonge 67.

Wissels FC Groningen

Onbekend Onbekend .

HHC Hardenberg buigt 0-4 achterstand om tot gelijkspel

5 augustus 2017

HHC Hardenberg heeft zaterdag een grote achterstand tegen Jong FC Groningen weten om te buigen tot een gelijkspel. In het oefenduel gingen beide ploegen met een 0-4 stand de kleedkamer in, maar stapten aan het eind van de wedstrijd met 4-4 van het veld.

• hhc-sneek-210815-hr-1006.jpg

Al in de eerste minuut kreeg Jong FC Groningen een penalty. Keeper Sander Danes kon niet voorkomen dat de bal in het net verdween. Vijf minuten daarna leek Rick Hemmink gelijk te maken, maar dat ging niet door wegens een vermeende overtreding van Dérian Reinders. Toch kwam Jong FC Groningen met een antwoord, want ze maakten de 0-2. Een tijd later scoorden ze opnieuw en net voor rust lag de vierde al in het doel.

Maar, in de tweede helft zou HHC uit een ander vaatje tappen. Rens van Benthem, die nog koud in het veld stond, maakte de 1-4. En kort daarna lag ook het tweede doelpunt van HHC erin, Glenn Kobussen scoorde. De Hardenbergers bleven met meer mooie acties komen. Na een geweldige actie van Van den Assem maakte Van Benthem de 3-4. Zes minuten later was het weer raak, opnieuw scoort Van Benthem. Al met al mooie doelpunten in het oefenduel, waar de spelers waarschijnlijk veel van geleerd hebben.

Volgende week zaterdag oefent HHC Hardenberg tegen Quick '20, de oude ploeg van Rens van Benthem en van oud-HHC'er Michel Steggink.