Wedstrijdverslag 22 juli 2017

Wissels Rijnsburgse Boys

HHC Hardenberg verliest eerste oefenduel met 2-4

22 juli 2017

HHC Hardenberg heeft haar eerste oefenduel met 2-4 verloren. Tegenstander Rijnsburgse Boys bleek effectiever in het eerste treffen in de voorbereiding.

• hhcgvv-6089.jpg

De Hardenbergers traden met een nagenoeg fitte selectie aan tegen de competitiegenoot. Alleen Joël Amakodo is geblesseerd, maar kan na verwachting voor de start van de competitie weer aansluiten.

De wedstrijd begon met een kans voor HHC Hardenberg. Een goede voorzet vanaf rechts kon net niet aangetikt worden. Goed voetbal zagen we onder andere van Sargon Gouriye die meerdere malen zijn tegenstander doelde en goed verdedigen van Hamid Zarbaf. En ook Sander Danes liet zien waar zijn kwaliteiten liggen; namelijk de bal uit het doel houden. Acht minuten voor rust opende HHC de score. Rob van der Leij verzilverde een penalty: 1-0.

In de tweede helft werd Rijnsburgse Boys sterker. Na twintig minuten lag de gelijkmaker erin, hij kwam op naam van debutant Donny van Oijen. Drie minuten later verdubbelde teamgenoot Max Hudepohl de score: 1-2. Maar, HHC deed wat terug. Pim de Jonge kreeg de bal op het middenveld en schoot vanaf 21 meter de bal in de hoek: 2-2. Uiteindelijk maakten Maikey Parami en Max Hudepohl het af voor Rijnsburg: 2-4.