Wedstrijdverslag 12 augustus 2017

Wissels Quick '20

HHC Hardenberg wint met 5-2 van Quick '20

12 augustus 2017

HHC Hardenberg heeft zaterdag met 5-2 gewonnen van Quick ’20. Opnieuw een oefenduel met veel scorend vermogen van de Hardenbergers dus. Rens van Benthem en Rick Hemmink waren beiden verantwoordelijk voor twee goals.

• hhc-sneek-210815-hr-1006.jpg

De spelers kwamen met rouwbanden om hun armen het veld op, vanwege het overlijden van oud eerste elftal speler en vrijwilliger Marinus Zandman. Hij overleed op 6 augustus. Tijdens de eerste competitiewedstrijd op 26 augustus zal er voorafgaand aan het duel tegen HFC een minuut stilte worden gehouden.

Na vier minuten was het al raak. Sargon Gouriye maakt een goede actie en Van Benthem maakt rustig de goal. Maar, binnen zes minuten komt Quick ’20 met een antwoord. Een prachtige 1-1 is het resultaat.

Daarna opnieuw een kans voor Quick ’20, een kopbal na een voorzet gaat maar net langs de goal. Ook HHC’s Shkodran Metaj is dichtbij met zijn hoofd, maar ook die bal gaat over. Uiteindelijk komen de oranje-zwarten in de 33e minuut weer op voorsprong, opnieuw Van Benthem. Maar, ook opnieuw een snel antwoord van Quick ’20: 2-2.

Na rust is de eerste mooie actie van Danny Bouws, die voorgeeft. Dérian Reinders legt de bal terug op Hemmink, die scoort: 3-2. Twintig minuten voor het einde krijgt HHC opnieuw een grote kans en het is opnieuw Hemmink die de bal tegen het net krijgt. Uiteindelijk beloonde Bouws zichzelf nog door te scoren en zet de eindstand van 5-2 op het scorebord.