Wedstrijdverslag 30 november -1

Wissels RKZVC

HHC wint eerste oefenduel in voorbereiding met 4-0

21 juli 2018

Mede door een doelpunt van nieuwkomer Saber Hendriks heeft HHC Hardenberg zaterdag met 4-0 gewonnen. De ploeg heeft een succesvolle eerste week van de voorbereiding achter de rug.

• ATH1807210051.jpg

Afgelopen maandag was de eerste training en daarmee ook de kennismaking met de nieuwe spelers. Saber Hendriks, Menno Heerkes en Ryan Snelders meldden zich op de club. De eerste twee speelden mee in het oefenduel tegen RKZVC. Ongeveer 200 belangstellenden zagen rechtsback Danny Bouws na een kwartier het eerste doelpunt maken. Na een halfuur verdubbelde Sargon Gouriye de score naar 2-0. Een kwartier voor tijd maakte debutant Hendriks zijn eerste doelpunt in het shirt van HHC Hardenberg. Even later maakte Dérian Reinders het af door de bal langs de keeper te koppen.

Aanstaande zaterdag speelt HHC Hardenberg om 14.00 uur tegen Jong FC Groningen op Sportpark De Zaandorre in Zuidlaarderveen.