Wedstrijdverslag 7 oktober 2017

• Rick Hemmink
  • Shkodran Metaj

Wissels De Treffers

Tom Beissel Patrick Heesakkers 63.

Niels Kornelis Jordy van de Kracht 68.

Joris Janssen Bryan Sirvania 75.

Rens van Benthem Rob van der Leij 77.

Glenn Kobussen Pim de Jonge 82.

Rick Hemmink Dérian Reinders 88.

Verdiende winst voor HHC Hardenberg in Groesbeek

7 oktober 2017

HHC Hardenberg heeft zaterdagavond terecht gewonnen van De Treffers. De ploeg van Gert Jan Karsten was met 1-2 te sterk voor de tegenstander uit Groesbeek, die in de tweede helft bijna niets creëerde.

• 20171007-TREFFERS-HHC-PERS-1001.jpg

Al in de vierde minuut kwam De Treffers op voorsprong. Na balverlies op het middenveld kreeg Eef van Riel de bal, hij schopte 'm naar Nick de Bondt die de bal langs SanderDanes schoot. De eerste grote kans van HHC Hardenberg was negen minuten later, toen Shkodran Metaj hard afdrukte op de goal en Sargon Gouriye dichtbij de keeper de bal net niet te pakken kreeg.

In de veertiende minuut had HHC Hardenberg meer geluk. Een korte pass van Metaj bracht Rick Hemmink in de positie om op een geweldige wijze, via onderkant paal, te scoren. Halverwege de eerste helft kreeg De Treffers een penalty na een handsbal van Hemmink. Maar, de strafschop van Nick de Bondt werd goed gestopt door keeper Danes.

Na rust kwam HHC snel op voorsprong. Een vrije bal van Shkodran Metaj belandde uiteindelijk voor de voeten van Koos Werkman, die de bal niet met zijn hoofd, maar met een schot in het doel kreeg. Na de 1-2 kregen de Hardenbergers nog een paar honderd procent kansen. Hemmink (mist kopbal net voor het doel) en Glenn Kobussen (schot naast) wisten niet de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Ook een bal van Sargon Gouriye ging net voor een leeg doel voorlangs.

Door de winst is de eerste driepunter in een uitwedstrijd realiteit. Volgende week wacht een thuisduel tegen VV Katwijk.