Wedstrijdverslag 29 juli 2017

0-1 Rob van der Leij ("10)
0-2 Matthieu van den Assem ("31)
Benschop ("81) 1-2

• Rick Hemmink
  • Coen Gortemaker

Wissels PEC Zwolle

Elf spelers Elf andere spelers 46.

Winst voor HHC tegen PEC-beloften

29 juli 2017

De Beloften van PEC Zwolle waren vandaag de volgende tegenstanders van HHC Hardenberg in de voorbereiding. De wedstrijd zou aanvankelijk op de Boshoek worden gespeeld, maar door omstandigheden werd uitgeweken naar het stadion PEC Zwolle.

• hhcgvv-6089.jpg

Daar waren toch nog ongeveer 300 bezoekers op de wedstrijd afgekomen, waarvan iets minder dan de helft uit Hardenberg kwam. Voor de meeschrijvers: alle spelers van HHC Hardenberg kwamen aan bod. De ene helft in de eerste helft en de andere helft in de tweede.

De eerste helft was duidelijk beter dan de tweede. Wat mij betreft viel in de eerste helft Matthieu van den Assem (komt van de beloften van FC Twente) het meest op. Hij gaf in de 10e minuut de assist op Rob van der Leij, die voor de 0-1 zorgde, terwijl hij in de 36e minuut na een snelle uitbraak van HHC Hardenberg op een technisch knappe manier voor de 0-2 zorgde. Dat was dan ook de ruststand.

Na de rust dus een volledig ander HHC Hardenberg, waar net als in de eerste, jong en oud met elkaar
speelde. Het niveau was wat minder en PEC Zwolle wist nog twee keer te scoren en HHC Hardenberg nog één keer. Eindstand derhalve 2-3. Een goed resultaat.