Pascal Diender ook volgend jaar trainer van HHC - HHC Hardenberg

Pascal Diender ook volgend jaar trainer van HHC

26 november 2022 16:15

Jermaine Ellenkamp

Hoofdtrainer Pascal Diender staat ook komend seizoen aan het roer van het eerste elftal van HHC Hardenberg. Het contract met de oefenmeester wordt met één seizoen verlengd. Diender is dit seizoen de trainer van HHC, hij stroomde door vanuit zijn functie als assistent-trainer onder Bert van Hunenstijn.

“We zijn heel tevreden met de verlenging van Pascal”, reageert technisch manager Gert Heerkes. “Er is op een goede manier een vervolg gegeven op het vorige succesvolle seizoen en we zijn tevreden hoe we dit seizoen presteren in de Jack’s League. Daarnaast is er ook een prima samenwerking tussen Pascal, bestuur, staf, technische zaken en de spelersgroep, waardoor we met vol vertrouwen de samenwerking zullen voortzetten. Ons uitgangspunt is dat deze contractverlenging gaat bijdrage aan de stabiliteit en verdere ontwikkeling van onze prestaties in de toekomst.”

Ook Pascal Diender reageert enthousiast: “Natuurlijk ben ik erg blij om mijn contract bij deze prachtige voetbalclub te verlengen en heb ik het erg naar mijn zin met de mensen waar ik direct mee samenwerk en met alle mensen die HHC een warm hart toe dragen. Het eerste seizoen als hoofdtrainer bij HHC bevalt mij uitstekend. Ik zie dat we als groep mooie resultaten halen en we stappen maken in de ontwikkeling van onze speelwijze, maar dat er ook nog volop mogelijkheden zijn om ons te verbeteren als team en individu. Die ambitie heeft de club en deze sluit ook perfect aan bij mijn persoonlijke ambitie om mij verder te ontwikkelen als trainer/coach en te presteren in deze uitdagende en mooie competitie. Ik kijk er naar uit om hier nu en komend seizoen samen een vervolg aan te geven.”

Delen
#Samen
maken
we
HHC

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!