Digitale ledenpas - HHC Hardenberg

Digitale ledenpas

HHC Hardenberg maakt gebruik van een digitale ledenpas die toegang geeft tot bijvoorbeeld de thuiswedstrijden van het eerste elftal, maar ook bij bijvoorbeeld voorverkoop van grote duels.

Waarom heeft HHC voor een digitale ledenpas gekozen?

- Kostenbesparing: de digitale ledenpas is goedkoper dan een fysieke pas
- Milieu: een fysieke pas – inclusief verzending – is minder goed voor het milieu dan een digitale variant;
- Duurzaamheid: de digitale pas kan op afstand worden vernieuwd voor een nieuw verenigingsjaar, de fysieke pas moet jaarlijks opnieuw worden uitgegeven
- Gebruiksgemak:  de pas komt op je telefoon te staan in de HHC App. Een fysieke pas is verder ook gevoelig voor verlies / beschadiging.

Hoe werkt het?

Ieder lid heeft inloggegevens voor de app van HHC Hardenberg. Met deze inloggegevens ga je in het menu van de HHC App naar ‘Ledenpas’. Vervolgens log je in met de gegevens die je ontvangen hebt en genereert de app een QR code, die per wedstrijd van HHC 1 éénmalig gebruikt kan worden. 

Voor jeugdleden geldt, dat onder het bij HHC bekende e-mailadres van hun ouders hun ledenpas beschikbaar is. Na het inloggen kan dan de juiste ledenpas geselecteerd worden.

Heb je niet meer je inloggegevens? Vraag dan nieuwe aan bij de ledenadministratie via ledenadministratie@hhc-hardenberg.nl!
ledenpas.jpeg
Delen

#Samen
maken
we
HHC

Banner_OZGG.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!