Onze club

Talenten HHC beginnen uitstekend aan het seizoen

7 oktober 9:00  Was is het toch lekker zo'n zaterdag op de Boshoek met de hele dag voetbal op alle velden en al die enthousiaste spelers, begeleiders, vrijwilligers en publiek. Ook de HHC talenten van O23, 2 en 3 waren weer actief. En alle drie elftallen zijn uitstekend begonnen aan hun seizoen.meer »


Laatste mogelijkheid aanpassing (aanvullende) zorgverzekering

30 december 21:15  De decembermaand is alweer bijna voorbij. Een maand welke zich kenmerkt door gezelligheid met vrienden, familie en bekenden. Terugblikken op wat er in dit jaar allemaal is gebeurd en wat al niet meer. Ook is de maand december DE maand om eens even goed te kijken naar je zorgverzekering. Dekt je verzekering nog steeds je zorgbehoefte op voldoende wijze? Past je huidige zorgverzekering nog wel bij je huidige manier van leven? Allemaal vragen die zeer legitiem zijn en goed om daar voor komend jaar toch even bij stil te staan. Denk aan tandartskosten in de verschillende fasen van je leven, maar denk ook zeker aan een voldoende aanvullende verzekering voor fysiotherapie, of overige therapieën. meer »


HHC 35/45+ start trainingen weer op na korte zomerbreak!

15 augustus 15:30  Ook voor de jeugdige helden van HHC 35/45+ gaat het seizoen volgende week woensdag weer beginnen.meer »


Gezocht: enthousiaste trainer/trainster voor de talenten van MO17-1

26 juni 9:00  HHC Hardenberg zoekt voor aankomend seizoen een trainer/trainster voor de MO17-1. Dit team zal gaan spelen in de 1e klasse oost.meer »


Gezamenlijk statement voetbal tegen racisme

22 november 10:00  Naar aanleiding van de gebeurtenissen rondom de wedstrijd FC Den Bosch - Excelsior maken naast de clubs uit de Eredivisie en Eerste Divisie ook alle clubs uit de Tweede, Derde Divisie en de hoofdklasse een statement tegen racisme. Racisme hoort niet in de maatschappij en dus ook niet in het voetbal. Daarom staan wij op tegen racisme. meer »


De lucht ontsnapt...

2 mei 19:00  Het afgelopen paasweekend leverde 4 punten uit 2 wedstrijden op, dat bracht ons op een totaal van 53 punten, de voorlopig vierde plaats. We staan daarmee precies tussen Excelsior Maassluis en KHFC die net een puntje meer of minder hebben. Met nog vier wedstrijden te gaan behoort een evenaring van de derde plaats van vorig seizoen nog steeds tot de mogelijkheden. In een competitie die op zijn einde loopt, en waar de spanning uit ontsnapt als lucht uit een lek luchtbed moet dat het doel maar zijn meer »


Ga naar archief
#Samen
maken
we
HHC

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!