Accommodatie - HHC Hardenberg

Accommodatie

Sportpark De Boshoek

De thuiswedstrijden worden gespeeld op Sportpark De Boshoek. Ons sportpark beschikt over 4 natuurgrasvelden (waaronder het hoofdveld) en 4 kunstgrasvelden. Daarnaast beschikken we ook nog over twee natuurgrastrainingsvelden met beperkte afmetingen. De kunstgrasvelden beschikken over verlichting en worden ook gebruikt als trainingsvelden. Het hoofdveld beschikt eveneens over veldverlichting.

Naast het ruime clubhuis heeft de Ondernemers Club HHC (OCH) de beschikking over de businessruimte die tevens dienst doet als bestuurskamer. Naast het clubhuis is de kleedaccommodatie van de selectie en scheidsrechters gelegen. Ook is hier de medische ruimte en materiaalruimte (ballenhok) te vinden. Rond het hoofdveld heeft HHC Hardenberg een zittribune (de Wavin-tribune, ca. 420 zitplaatsen) en diverse staantribunes waarvan de staantribune aan de lange zijde deels overdekt is. In totaal kunnen ruim 4.000 toeschouwers de wedstrijden bijwonen.

Verderop op het complex beschikt de club over een centraal gelegen kleedaccommodatie met 14 ruime kleedkamers en een tweetal aparte kleedkamers voor de scheidsrechters.

 

Dagelijks beheer en onderhoud

Sportpark de Boshoek is van de gemeente Hardenberg. De gemeente verzorgt dan ook het groot onderhoud en het maaien van de velden.

Het dagelijks beheer en het onderhoud van de gebouwen zijn in beheer en onderhoud bij de vrijwilligersploeg. Deze ploeg werkt samen met de vrijwilligers van het clubhuis voor de schoonmaak en de orde en netheid op het park. 

 

Schoonmaak

Het team schoonmaak maakt wekelijks het clubhuis en kleedkamergebouw schoon. Het team schoonmaak staat onder leiding van Greta Lamberink.

 

Materiaalbeheer

Alle materialen die nodig zijn om te voetballen zoals bijvoorbeeld ballen, ballennetten, hoedjes, hesjes, doelen en doelnetten zijn in beheer bij materiaalbeheer. Onze materiaalman Vincent Bols heeft alle contacten met de teams voor de uitgifte en inname van alle materialen, reparaties en vervangingen.

 

Contactpersonen commissie accommodatie

Bestuur: Robert Ekkelenkamp, r.ekkelenkamp@hhc-hardenberg.nl, T 06 42 32 65 68

Beheer en onderhoud: VACANT, accommodatie@hhc-hardenberg.nl

Materiaalbeheer: Vincent Bols, materiaal@hhc-hardenberg.nl op werkdagen bereikbaar na 18.00 uur op T 06 28 10 56 77

Schoonmaak: Greta Lamberink 

Veldbezetting: Hank Dorman, veldplanning@hhc-hardenberg.nl


Delen
#Samen
maken
we
HHC

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!