Donateur worden - HHC Hardenberg

Donateur worden

Wil jij HHC Hardenberg steunen als donateur? 
Donateurs betalen per 01-01-2023: 

  • onder de 65 jaar € 168,96 per seizoen excl. zitplaats tribune 
  • boven de 65 jaar € 111,96 per seizoen excl. zitplaats tribune 
  • onder de 65 jaar € 196,96 per seizoen incl. zitplaats tribune 
  • boven de 65 jaar € 139,96 per seizoen incl. zitplaats tribune 


Donateurs krijgen voor dat bedrag vrije toegang tot alle wedstrijden van HHC (reguliere competitie en beker), met uitzondering van duels in de strijd om de landelijke KNVB-beker en duels die door derden worden georganiseerd. Het donateurschap wordt aangegaan voor minimaal 1 seizoen.

Het per jaar verschuldigde bedrag kan door HHC Hardenberg worden verhoogd.

Bij een achterstand in betaling van verschuldigde bedragen is HHC Hardenberg gerechtigd een deurwaarder in te schakelen. De kosten hiervan komen voor rekening van de donateur. De betalingsachterstand kan tevens leiden tot het weigeren van toegang bij wedstrijden.

Donateur worden

Ondergetekende machtigt hierbij HHC Hardenberg om het verschuldigde bedrag ieder seizoen te incasseren van de volgende rekening:

Door het ondertekenen van dit inschrijfformulier gaat u akkoord met onderstaande melding:  HHC Hardenberg  verwerkt uw persoonsgegevens en/of zakelijke gegevens om de vereniging te kunnen organiseren, activiteiten uit te kunnen voeren en contact te hebben met onze leden. De gegevens van leden worden opgenomen in ons ledenadministratiesysteem. Hoe we met uw gegevens omgaan staat beschreven in de privacy verklaring op onze website www.hhc-hardenberg.nl.* = verplicht
Delen

#Samen
maken
we
HHC

Banner_OZGG.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!