Home

Erwin van Oosten komend seizoen assistent-trainer eerste elftal HHC Hardenberg

17 januari 16:30  Erwin van Oosten (33) is per ingang van het komende seizoen assistent-trainer van het eerste elftal van HHC Hardenberg. Hij zal samenwerken met Pascal Diender, die dan hoofdtrainer is van het vlaggenschip van de tweededivisionist.meer »


Opnieuw versoepelingen coronaregels HHC Hardenberg

14 januari 20:15  De overheid versoepelt opnieuw de coronaregels die op dit moment gelden. Vanaf morgen, zaterdag 15 januari, is er veel meer ruimte om binnen en buiten te sporten. En op elk moment van de dag, er geldt geen tijdsbeperking meer.meer »


Gezocht: Hoofdtrain(st)er/coach HHC Vrouwen 1

14 januari 17:45  HHC Hardenberg is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar een hoofdtrain(st)er/coach voor het eerste selectie elftal van onze vrouwenvoetbalafdeling. Vrouwen 1 speelt dit seizoen in de zaterdag 2de klasse.meer »


Yes, we mogen weer!

13 januari 14:45  Vierenveertig dagen heeft het geduurd maar eindelijk mogen ze weer! Sinds 28 november was het alleen mogelijk om tussen 05.00 en 17.00 uur te trainen wat voor veel teams niet altijd mogelijk was. Hierdoor duurde de winterstop gevoelsmatig nóg langer voor de spelers, leiders en trainers van de jeugdteams.meer »


Nieuwe coronaregels voor trainingen minderjarigen

5 januari 17:45  Het kabinet heeft besloten dat met ingang van dinsdag 11 januari, buitensporten voor jongeren tot en met 17 jaar weer mogelijk is tot 20.00 uur. Tot en met maandag 10 januari blijft gelden dat buiten sporten mogelijk is tussen 05.00 - 17.00 uur. In beide gevallen hoeft hierbij in het geval van minderjarigen géén 1,5 meter afstand gehouden worden.meer »


In memoriam: Henk Hamhuis (1949-2022)

3 januari 21:00  Op zondag 2 januari overleed Henk Hamhuis. Henk Hamhuis was in de periode 1993-2000 voorzitter van HHC Hardenberg. In die periode was het bestuursbeleid er op gericht om het hoogste amateurniveau te bereiken. Daartoe moest HHC meer publiciteit genereren om het zo voor sponsors aantrekkelijk te maken zich aan HHC te binden. Een van zijn eerste taken was dan ook het toespreken van een groep ondernemers, die uiteindelijk aan de basis stonden van de OCH. Een mijlpaal in de geschiedenis van HHC Hardenberg, zo bleek later. De OCH begon met een kleine groep van ongeveer 40 ondernemers, maar is inmiddels gegroeid naar een regionaal opererend krachtig netwerk met meer dan 200 ondernemers.meer »


Ga naar archief
#Samen
maken
we
HHC

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!