Home - HHC Hardenberg

Home

HHC - AZ Alkmaar is volledig uitverkocht

9 november 18:00  Na het spektakel tegen Heracles Almelo gaat HHC Hardenberg het in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker opnemen tegen AZ Alkmaar. Het duel tussen de Eredivisionist en de ploeg uit de Betnation Divisie vindt plaats op ons eigen sportpark op 20 december 2023 en start om 20.00 uur. ALLE KAARTEN VOOR DE WEDSTRIJD ZIJN UITVERKOCHT.meer »

Sluiting clubhuis en kleedkamers tijdens winterstop

27 november 16:30  Nu het einde van de eerste seizoenshelft nadert zit de winterstop er ook weer aan te komen. Dat betekent dat het clubhuis en de kleedkamers, zoals elk jaar, ook weer voor een korte periode gaan sluiten. Tijdens de winterstop geldt daarom het volgende:meer »


HHC weet niet te winnen van Rijnsburg

25 november 18:15  Op Sportpark Middelmors weet HHC geen drie punten mee naar huis te nemen. Na een wisselvallige wedstrijd waarin de Hardenbergers in de eerste helft de overhand hadden, eindigt het toch in een 2-1 verlies.meer »


Voorbeschouwing Rijnsburg - HHC: Verwachtingen

23 november 19:00  Afgelopen zaterdag verloor HHC op eigen grond van Scheveningen, in de druilerige regen was het niet opgewassen tegen het opportunisme van de Schollekoppen. Het scoreverloop maakte het aantrekkelijk om naar te kijken, het voetbal an sich niet. Dat we uiteindelijk aan de verkeerde kant van de score zaten was zuur, en ook onnodig. We hadden het niet verwacht zouden we kunnen concluderen.meer »


HHC Hardenberg doet mee aan MDT

22 november 18:15  De gemeente Hardenberg merkt dat er steeds meer verenigingen kampen met een tekort aan vrijwilligers. Dat merken wij als vereniging natuurlijk ook. Om die reden is de gemeente gestart met het MDT-project. MDT staat voor Maatschappelijke Dienst Tijd Sport. Het doel van dit project is om jongeren in een kort tijd te laten kennismaken met vrijwilligerswerk. Op die manier kan de betrokkenheid van jongeren al vroeg vergroot worden. En voor HHC een mooie kans op meer vrijwilligers! meer »


Sterrencamping De Kleine Wolf nieuwe gouden sponsor van HHC

20 november 20:30  Topcamping De Kleine Wolf en HHC Hardenberg gaan een prachtige samenwerking aan. Het populaire recreatiebedrijf verbindt haar naam aan de vereniging als gouden sponsor. Afgelopen zaterdag vond de presentatie plaats op het hoofdveld, voorafgaand aan het duel met SVV Scheveningen.meer »


Ga naar archief

#Samen
maken
we
HHC

Banner_OZGG.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!