Home

Wedstrijd tussen Jong FC Volendam en HHC Hardenberg uur eerder vanwege WK

Gisteren, 30 november 14:30  De uitwedstrijd tussen Jong FC Volendam en HHC Hardenberg in de Jack's League aanstaande zaterdag begint om 14.00 uur. De aanvangstijd is gewijzigd vanwege de wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK.


Volwassen HHC boekt winst op Spakenburg

26 november 18:15  Onder een grijze en dampige hemel speelde HHC vanmiddag op eigen veld tegen Spakenburg. De thuisploeg domineerde zonder dat in de score uit te drukken. Spakenburg kwam een aantal keren gevaarlijk voor doelman Borgman maar wist niet door te drukken. HHC scoorde twee keer, op slag van rust en diep in blessuretijd. Daardoor bleef het lang spannend op de Boshoek. Op de overwinning valt echter niets af te dingen. De ploeg van Pascal Diender, ook volgend seizoen bij HHC onder contract, speelde een volwassen en degelijke pot voetbal. Het doelpunt van Jurjan Mannes was van ongekende schoonheid en zullen we in alle overzichten gaan terugzien.meer »


Pascal Diender ook volgend jaar trainer van HHC

26 november 16:15  Hoofdtrainer Pascal Diender staat ook komend seizoen aan het roer van het eerste elftal van HHC Hardenberg. Het contract met de oefenmeester wordt met één seizoen verlengd. Diender is dit seizoen de trainer van HHC, hij stroomde door vanuit zijn functie als assistent-trainer onder Bert van Hunenstijn.meer »


Voorbeschouwing HHC - Spakenburg: Van Emirs en regenboogbandjes

24 november 21:45  Afgelopen maandag kopte het Leidsch Dagblad “FC Lisse pakt punt van kampioenskandidaat”. U snapt natuurlijk dat dit over het 2-2 gelijkspel van de zaterdag ervoor gaat. U snapt bij het lezen van die tekst ook meteen hoe er tegen HHC wordt aangekeken, of misschien moeten we zeggen opgekeken. In een wedstrijd waarin de ploeg van Pascal Diender snel op voorsprong kwam was uiteindelijk 2-2 een terechte uitslag. De tweede helft werd er met wat meer passie en strijd gespeeld dan voor de thee. Ik was er niet bij maar het eerste bedrijf schijnt wat lafjes te zijn geweest van onze kant.meer »


HHC JO19-1 kampioen 2e divisie?

24 november 21:30  Komende zaterdag 26 november bestaat de kans dat het team JO19-1 voor de derde keer op rij (!) kampioen wordt. Wanneer thuis wordt gewonnen van DZC’68 uit Doetinchem, is dit een feit.meer »


HHC Hardenberg mag blij zijn met punt in Lisse

19 november 18:00  Een belabberde eerste helft en een iets betere tweede helft met als resultaat een 2-2 eindstand. Het voetbal van HHC Hardenberg was niet om over naar huis te schrijven, maar mede dankzij goede reddingen van Nick Borgman werd erger voorkomen. meer »


Ga naar archief
#Samen
maken
we
HHC

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!