Home - HHC Hardenberg

Home

HHC laat hele dure punten liggen in Rijnsburg

Gisteren, 25 maart 17:30  Een zuur gevoel overheerst binnen het eerste elftal van HHC Hardenberg. Directe concurrent Rijnsburgse Boys wist thuis met 2-1 te winnen van de Hardenbergers. Daarmee laten de oranje-zwarten hele dure punten liggen in de strijd om het kampioenschap van de Jack's League.meer »


Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys - HHC: Gaank in de bokse!

23 maart 18:45  De afgelopen twee weken hadden onze jongens geen officieel programma op zaterdag. Wegens sneeuwval en een inhaalprogramma beperkte de activiteit zich tot een oefenwedstrijd tegen Staphorst. Uiteraard werd er wel volop doorgetraind want er staat een interessante periode aan te komen lieve voetbalvrienden en vriendinnen! Te beginnen met de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys van aanstaande zaterdag maar daarover later meer.meer »


HHC verlengt contracten met Church en Bouws

17 maart 19:45  Joerie Church en Danny Bouws spelen ook de komende seizoenen bij HHC Hardenberg. De twee verdedigers verlengen hun contracten met twee jaar.meer »


Matthijs Hardijk vertrekt vanwege verhuizing naar VV Katwijk

16 maart 19:45  Matthijs Hardijk verlaat HHC Hardenberg na drie seizoenen. De 25-jarige aanvaller verhuist naar Amsterdam en zal om die reden een transfer maken naar VV Katwijk. Dit seizoen is Hardijk al dertien keer trefzeker in de Jack’s League, daarmee staat hij op een gedeelde derde plaats in het topscorersklassement.meer »


HHC in oefenduel te sterk voor Staphorst

14 maart 21:45  Onder het toeziend oog van zo’n 150 toeschouwers speelde HHC een oefenwedstrijd tegen Staphorst en HZVV. Pascal Diender had zijn selectie over twee teams verdeeld zodat er zoveel mogelijk speelminuten konden worden gemaakt na de ingelaste vrije zaterdag. Dit verslag gaat over de match op het eigen sportpark. In nuttige wedstrijd met krachtige tegenstand werd het uiteindelijk 3-1.meer »


Oefenwedstrijd HHC - VV Staphorst

13 maart 19:30  Aanstaande dinsdag 14 maart speelt HHC een oefenwedstrijd tegen VV Staphorst om 19:30 uur. Van harte welkom op de Boshoek!


Ga naar archief
#Samen
maken
we
HHC

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!