Home

HHC laat Spakenburg ontsnappen

16 oktober 17:45  In een slordige wedstrijd waarin beide teams grossierden in balverlies en slechte passes werd het uiteindelijk 3-3. Tien minuten voor tijd stond HHC nog op een comfortabele 3-0 voorsprong. In een tijdbestek van enkele minuten scoorde Spakenburg 2 keer. Diep in blessuretijd viel de gelijkmaker. Op het moment dat HHC de Blauwen stevig bij de strot had liet het de greep verslappen. Vermakelijk was het wel in Hardenberg. De eindstand deed wel recht aan de krachtsverhoudingen maar het wat HHC dat de meeste pijn leed door dit gelijke spel.meer »


Voorbeschouwing HHC - Spakenburg: Ever moving onwards

14 oktober 18:45  Vorige week kwamen we goed gemutst terug van de uitwedstrijd in Veenendaal. Het geplaagde GVVV werd met 0-2 verslagen en daarmee nog iets verder in het “moeras der onderste plaatsen” gedrukt. Coach Twisker leverde afgelopen maandag zijn contract in en zo kan men op Panhuis op zoek naar een nieuwe trainer.  U en ik weten natuurlijk dat het zo werkt in de voetballerij maar het is toch altijd wat droevig nieuws vind ik. Goed, het is wat het is, en de drie punten waren er niet minder welkom om. Wij moeten immers door, we zijn “ever moving onwards”, zoals ik al boven dit stukje schreef. Dat geldt natuurlijk voor iedereen en zo is het wat onrustig bij enkele van onze collegaclubs in de Tweede Divisie vrienden en vriendinnen van de sport. Ook de coach van IJsselmeervogels is al van het toneel verdwenen en bij Spakenburg is Vince Gino Dekker door Eric Meijer naar het 2e teruggezet.meer »


Ga fluiten!

13 oktober 17:00  Iedere zaterdag staan ze er weer om alle wedstrijden te leiden. Vaak zie of hoor je ze niet, maar ze zijn er altijd. Het begint al bij de jongste jeugd, gefloten door 16 t/m 19 jarigen. Senioren doen ook mee om bij deze groep leidsmannen, leidsvrouwen te horen. Wie wil dat niet. Heb jij zin om te komen fluiten bij onze club? En ervoor zorgen dat iedereen met plezier van het veld stapt? Dat kan! Neem dan nu contact met ons op: Niek Vogelaar: 06 20372758


Alleen voorverkoop bij risicowedstrijd HHC - Spakenburg

13 oktober 11:00  In verband met incidenten rond "Spakenburg-supporters" bij voorgaande uitwedstrijden, is het duel HHC Hardenberg - Spakenburg van aanstaande zaterdag aangemerkt als risicowedstrijd. De club SV Spakenburg heeft zich volledig gedistantieerd van het gedrag van deze groepering en heeft zelf ook maatregelen getroffen. Toch hebben de incidenten invloed op de kaartverkoop.meer »


HHC wint opnieuw tegen GVVV

9 oktober 21:15  Het is goed toeven bij de Gelders Veenendaalse Voetbal Vereniging in Veenendaal, de “Blauwen” aldaar. Aan de overkant van de weg zitten namelijk de “Rooien” van DOVO, dat een niveau lager speelt. Men hoopt daar op de terugkomst van de Veenendaalse Derby en dat kan wanneer beide clubs in dezelfde divisie spelen. Daar komen we later op terug. En “alle Blauwen kiekten”, samen met de supporters uit Hardenberg, op een zonovergoten sportpark naar de wedstrijd van GVVV tegen HHC Hardenberg.meer »


HHC huldigt jubilarissen

9 oktober 15:45  Naast de benoeming van Bert Beun en Albert Muis tot ereleden van HHC Hardenberg, werden tijdens de ledenvergadering van 6 oktober jl. ook een aantal 25- en 50-jarige jubilarissen in het zonnetje gezet. meer »


Ga naar archief
#Samen
maken
we
HHC

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!