HHC O17-1 verliest van koploper Nieuwleusen O17-1

4 - 0

HHC JO17-1

Hoofdklasse L

20 oktober 2018 12:00

Heb heb je als team soms het gevoel dat je in de wedstrijd zit? Dan maken in voetbal de details nog steeds het verschil!

In de sterke Hoofdklasse L zat HHC O17-1 de 1e helft prima in de wedstrijd. Met een rust-stand van 0-0 (inclusief “eerlijk is eerlijk” een afgekeurde treffer van de tegenstander) hielden beide ploegen ellkaar toch nog in evenwicht. Koploper Nieuw Leusen O17-1 kreeg wel meer kansen maar kon die niet verzilveren.

De 2e helft zag er anders uit. Nieuw Leusen won uiteindelijk wel de wedstrijd. Meer kansen en net iets scherper in de duels maakten het verschil. Eindstand 4-0.

Mannen we hebben de top 5 gehad en maken elke week progressie. Volhouden dus.

Op naar de volgende game. Dit gaat zeker meer punten opleveren.