2 - 2

HHC VR3

5e klasse 6

13 april 2019 12:30

Het begin is van onze kant chaotisch. We weten niet precies hoe we moeten staan en geven veel kansen weg.

In de 2e minuut krijgen we een gevaarlijke vrije bal tegen en valt dan ook de 1-0.

Nog geen drie minuten een mooi actie van Liesbeth en daar door een grote kans voor mieke, helaas gaat de bal er net niet in.

Na ongeveer 20 minuten spelen komen we meer in wedstrijd. We krijgen veel kansen, maar nog steeds geen goals.

Dan komt Voorwaarts met een kans en een goal, 2-0. Een beetje een domper maar we blijven vechten voor de punten en maken in 28e minuut, nog geen 2 minuten na de goal van Voorwaarts de 2-1. Een perfect geplaatste vrije bal van Ranjanee.

Het einde van de eerste helft eindigt met nog een paar kansen, maar helaas blijven de goals uit.

In de kleedkamer worden de belangrijkste punten besproken en we gaan vol goede moed de tweede helft in.

We beginnen goed de tweede helft. Een aantal mooie kansen maar nog geen gelijkmaker. Uit het niets komt er sneeuw en hagel uit de lucht vallen. We zakken wat in, maar geven geen grote kansen weg.

Toen inval trainster Aline besloot om 1 op 1 te gaan spelen kwam er opnieuw veel dreiging van onze zijde en zorgde Mandy in de 88e minuut dan toch voor de gelijkmaker. In de laatste minuten hebben we nog een aantal grote kansen maar helaas weten we niet de winnende goal te maken.

De wedstrijd eindigt in een gelijkspel 2-2. Mieke bedankt voor het meedoen en Aline bedankt voor het invallen bij afwezigheid van Seine.