Voorwaarts V. VR1

5e klasse 6

8 december 2018 10:30

Thuis tegen Voorwaarts, in de regen op kunstgras. Altijd fijn! Ondanks het slechte weer zelfs nog supporters langs de lijn! Respect en heel veel dank daarvoor!

We beginnen slecht aan de wedstrijd en de eerste 10 minuten zijn dan ook zeker niet voor ons. We zijn steeds net een stap te laat. Voorwaarts scoort, maar dit doelpunt wordt - op aandringen van de grens en Seine - afgekeurd in verband met buitenspel.

Na het eerste kwartier komen we in de wedstrijd met mooie kansen voor onder andere Esmee, Tessa, Mandy en Sascha. Maar het blijft 0-0.

De tweede helft beginnen we super sterk, met wederom veel kansen voor ons. Het is een hele spannende tweede helft, waarbij het lijkt alsof we vergeten te scoren! Lijkt! Want in de 90e minuut scoort Mirjam! Heerlijk!

We winnen de wedstrijd met 1-0 en halen Voorwaarts in op de ranglijst!