HHC VR3

5e klasse 6

27 oktober 2018 11:45

Zaterdag speelden we uit tegen JVC Dedemsvaart VR2. Vol strijdlust stappen we het veld op om 3 punten mee te nemen!

We beginnen de wedstrijd een beetje zoekend maar nemen na een aantal minuten al snel het initiatief.
In de 6e minuut komt er een schot op doel door Mandy na 2 corners.

In de 8e minuut volgt, na een mooie aanval en voorzet van Mandy, een schot op het doel van Joni. Helaas gaat die net over.

Dedemsvaart komt ook iets meer aan voetballen toe maar gelukkig staat er een sterke verdediging. Inge onderschept de actie van Dedemsvaart goed!

In de 12e minuut volgt een redding van onze keepster Cachelle, die trouwens stond te shinen in haar nieuwe tenue van onze sponsor Cucina 39!

Na 17 minuten moet Janine geblesseerd het veld verlaten. Corine komt voor haar erin. Zij begint gelijk sterk met een mooie aanval waarna Cobine kans ziet om te scoren! 0-1!

Liesbeth had direct na de aftrap een botsing met de scheids die zomaar tegen haar aan liep!

We overleefden daarna een corner en goed schot op het doel van Dedemsvaart.

Eind van de 1e helft een voorzet van Joni, met een mooi schot op doel van Felicia.
Nog een mooie actie van Mandy die 2 personen voorbij speelt en een schot op doel lost, maar de bal gaat helaas net over de lat.

In de rust is de boodschap van Seine dat we veel kansen hebben maar het mist aan overtuiging in het spel, we hebben de ruimte op het middenveld, deze moeten we gebruiken en naar voren blijven spelen.

Begin van de 2e helft beginnen we sterk op hun helft. Sascha heeft meerdere mooie kansen.

Joni heeft zich tussen de verdediging door gevochten, alleen op het doel af maar helaas beland de bal in de handen van de keeper.

Na 30 min komt Dedemsvaart iets meer terug in het spel maar HHC blijft domineren en kansen creëeren. Aan de zijlijn wordt de spanning bijna te groot, nemen we de eerste 3 punten mee naar huis?!

In de 88e minuut valt dan toch nog een tegendoelpunt, ontzettend zuur en totaal niet verdiend!

Er stond een team die geknokt heeft met en voor elkaar! We hebben onszelf opnieuw niet beloond met 3 punten...