1 - 0

RSC JO19-1

Hoofdklasse M

12 februari 2019 19:30

Doordeweeks thuis tegen RSC, kans op een dubbele revanche. Als eerste voor de zeperd van afgelopen zaterdag, maar ook voor de verloren uitwedstrijd in Rossum. Toen lieten we ons in de eerste 10 minuten afbluffen en kwamen we niet meer goed terug in de wedstrijd. Maar vandaag was het weer gewoon onze wedstrijd, op onze Boshoek, op ons veld 5 waar we vrijwel alles winnen.

En dat was vandaag ook zo, de uitslag bleef steken op 1-0, maar we hadden er veel meer kunnen scoren. Ons spel was dominant, in de eerste helft schoot RSC geen één keer op onze goal, terwijl we zelf er drie hadden moeten maken. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld, RSC was één keer echt dreigend voor onze goal, maar daar bleef het bij. En weer hadden we ruim voldoende kansen om de score uit te bouwen.

Maar goed, al met al een heerlijke overwinning, met een sterk collectief en een strijdend team. Nu twee zaterdagen rust en dan op woensdag 27/2 uit naar Dieren voor de bekerkraker.