3 - 3

Rijnsburgse Boys

2e divisie 2e divisie

12 oktober 2019 15:30

HHC Hardenberg is thuis niet verder gekomen dan een gelijkspel. Opponent Rijnsburgse Boys nam een punt mee uit het Oosten na een 3-3 gelijkspel.

In de tweede minuut openden de Hardenbergers de score. Nick de Bondt scoorde op aangeven van Rob van der Leij. Na een grote kans van de aangever zelf, die hard op de keeper schoot, scoorde Jeroen Spruijt de gelijkmaker. Opnieuw kreeg Van der Leij een behoorlijke mogelijkheid om te scoren, maar vier minuten later was het Ravelino Junte die zijn ploeg weer op voorsprong zette.

Na een halfuur spelen was het weer raak voor 'de Uien'. Spruijt maakte z'n tweede: 2-2. Toch lukte het HHC Hardenberg om met een voorsprong de rust in te gaan. Van der Leij, die al weken lang 'droog' stond op voetbalgebied, maakte de 3-2 tegen de ploeg van oud-HHC'er Thomas Bakker.

Na rust kreeg Jurjan Mannes een enorme kans, die heel attent werd gekeerd door de keeper van Rijnsburgse Boys. Amper tien minuten later maakte Joël Tillema voor de gasten de 3-3. Daarna volgden vele kansen van De Bondt, Van der Leij, Rens van Benthem en Spruijt, maar geen enkele vloog meer in het doel.