Zakelijke overwinning voor HHC Hardenberg tegen TEC

2 - 1

TEC (zon)

2e divisie 2e divisie

9 november 2019 14:30

Zwaarbevochten was de overwinning van HHC Hardenberg tegen TEC. Hoewel Serge Fatima zijn ploeg snel op 1-0 voorsprong zette, gooide oud-HHC'er Matthieu van den Assem voor rust bijna roet in het eten. Uiteindelijk maakte invaller Rutger Etten een kwartier voor tijd het winnende doelpunt.

Het was Serge Fatima die met zijn vele kopballen in het zestienmetergebied nog steeds niet thuis in competitieverband wist te scoren. Tot vandaag, al na zeven minuten kopte de verdediger de bal voorbij doelman Jan Schimmel. Veel kansen kregen beide ploegen niet. Wimilio Vink poogde twee keer Sander Danes te verslaan, maar faalde. Ook HHC kreeg nog twee flinke mogelijkheden, waaronder eentje voor Ravelino Junte. Met nog vier minuten op de klok in de eerste helft was het Van den Assem, die voor het eerst in de basis stond, die scoorde.

De tweede helft kende een stuk meer offensief van beide kanten. Van den Assem was opnieuw een aantal keer gevaarlijk. Bij HHC zorgden Rob van der Leij, Rutger Etten, Rick Hemmink en meerdere keren Nick de Bondt voor gevaar. Het was invaller Etten de matchwinner na een goede assist van Hemmink.