4 - 0

GVVV

2e divisie 2e divisie

2 november 2019 14:30

Dankzij of ondanks de bekerstunt tegen Helmond Sport heeft GVVV vandaag niet weten te winnen van HHC Hardenberg. De ploeg van Niek Oosterlee, die na afloop zelfs zijn excuses aanbood tegen de meegereisde supporters van GVVV, stond in de eerste helft al 2-0 achter. Uiteindelijk scoorde HHC Hardenberg vier keer, de ploeg uit Veenendaal wist niet de doelman te passeren.

In de elfde minuut wist HHC Hardenberg al te scoren. Jurjan Mannes brak door de verdediging van GVVV heen en scoorde één op één met keeper Johan Jansen. Halverwege de eerste helft verdubbelde Rob van der Leij de score na een kopbal van GVVV die hij kon onderscheppen. Ook daar verloor Jansen oog in oog.

Tien minuten na de rust wist rechtsback Danny Bouws de 3-0 te maken en daarmee de wedstrijd al te beslissen. Er leek in de tweede helft niets in het elftal van GVVV te zitten om überhaupt tot scoren te komen. Twintig minuten voor tijd kreeg Wilco den Hartog twee keer geel en moest het veld af. Uiteindelijk maakte Stephan Warmolts met de 4-0 het af.