Datum

5 oktober 2019 18:00

Accommodatie

Onbekend

Ondanks goed voetbal in de eerste helft heeft HHC Hardenberg na rust twee punten verspeeld tegen De Treffers. Een gouden wissel van Jan de Jonge bezorgde de ploeg uit Groesbeek een belangrijk punt om de aansluiting met de top te houden.

De eerste kans van de wedstrijd was voor HHC Hardenberg. Een hard schot op de rand van het zestienmetergebied werd gestopt door doelman Niels Kornelis. Halverwege de eerste helft openden de Hardenbergers de score. Na een mooi offensief van Nick de Bondt maakte Jurjan Mannes het doelpunt.

Tien minuten na rust mistte het team van Gert Jan Karsten een enorme kans op de 0-2. Rob van der Leij schoot 1-op-1 tegen Treffers-doelman Kornelis aan. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd maakte invaller Aziz Khalouta binnen enkele minuten na het invallen de 1-1.