HHC Hardenberg verliest met 3-1 van Koninklijke HFC

3 - 1

2e divisie 2e divisie

24 augustus 2019 14:30

Martijn Vos

In de eerste wedstrijd van het seizoen heeft HHC Hardenberg niet weten te winnen van de Koninklijke HFC. Het team van Gert Jan Karsten verloor met 3-1. Na een doelpuntloze eerste helft wist de ploeg in de tweede helft bijna geen kansen te creëren.

Na ruim een kwartier kreeg HHC haar eerste echte kans. Nick de Bondt schoot, waardoor keeper Tom Boks moest ingrijpen. Na een halfuur moest Rob van der Leij scoren, maar ook hij slaagde daar niet in. Na nog twee kansen van HHC mocht de Koninklijke HFC het ook tweemaal proberen. Een goal net voor rust werd afgekeurd wegens het omduwen van Serge Fatima.

Na rust kreeg de Koninklijke HFC een grote kans, gevolgd door een flinke dubbele kans, maar pas een minuut daarna viel de goal. Floris van der Linden maakte de 1-0. De momenten voor HFC bleven maar komen, tot Rens van Benthem in minuut 73 scoorde. Vier minuten daarna kreeg HHC de deksel op de neus toen Van der Linden opnieuw scoorde: 2-1. Uiteindelijk maakte Vincent Volkert de winst in de 91ste minuut definitief door de 3-1 te maken.

Foto's: Pro Shots