0 - 1

Kozakken Boys

2e divisie 2e divisie

1 februari 2020 14:30

HHC Hardenberg heeft het niet voor elkaar gekregen om te winnen van Kozakken Boys. De Hardenbergers hadden voor de achtste keer op rij kunnen winnen, maar Royston Drenthe gooide roet in het eten. In de slotfase van het duel viel het enige doelpunt van de wedstrijd.

Heel veel grote kansen waren er niet in de eerste helft. Bij HHC Hardenberg kwam het gevaar vooral van Rutger Etten en Rob van der Leij. Ook een kopbal van Stephen Warmolts bracht gevaar. Doelman Richard Arends moest een bal van HHC Hardenberg uit een vrije trap van de lijn halen. Aan zijde van Kozakken Boys waren de kansen voor Tyrone Conraad.

Na rust bleef Kozakken Boys volop verdedigen. Daarmee had HHC zichtbaar moeite. De eerste echte mogelijkheid was voor Etten, maar met zijn schot kon hij Arends niet verslaan. Vijf minuten voor het eind van de wedstrijd kreeg HHC Hardenberg nog een grote kans waarbij de keeper van de ploeg uit Werkendam de bal uit de hoek moest tikken. Kort daarna tekende Drenthe uit een vrije bal voor de 0-1. Warmolts was met een kopbal op de lat nog het dichtst bij de gelijkmaker. Het bleef 0-1 op de Boshoek.